S SandPrince Registered 23 Октомври 2006 #1 можете ли да дадете скрипт за валящи песъчинки. тука бях видял подобен но не знам как да го модефицирам че да е със песъчинки.
можете ли да дадете скрипт за валящи песъчинки. тука бях видял подобен но не знам как да го модефицирам че да е със песъчинки.
A Admin Registered 23 Октомври 2006 #2 SandPrince каза: можете ли да дадете скрипт за валящи песъчинки. тука бях видял подобен но не знам как да го модефицирам че да е със песъчинки. Увеличете... сменяш картинката на снежинката с песачинка.
SandPrince каза: можете ли да дадете скрипт за валящи песъчинки. тука бях видял подобен но не знам как да го модефицирам че да е със песъчинки. Увеличете... сменяш картинката на снежинката с песачинка.
S SandPrince Registered 23 Октомври 2006 #3 admin каза: SandPrince каза: можете ли да дадете скрипт за валящи песъчинки. тука бях видял подобен но не знам как да го модефицирам че да е със песъчинки. Увеличете... сменяш картинката на снежинката с песачинка. Увеличете... ще те затрудна ли ако те помоля да ми направиш анимация с падащи песъчинки...?
admin каза: SandPrince каза: можете ли да дадете скрипт за валящи песъчинки. тука бях видял подобен но не знам как да го модефицирам че да е със песъчинки. Увеличете... сменяш картинката на снежинката с песачинка. Увеличете... ще те затрудна ли ако те помоля да ми направиш анимация с падащи песъчинки...?