въпроси за windows7

SandPrince

Registered
Решил съм да си турна един windows7 да го пробвам. чувам, че бил доста по бърз от XP-то, а и по стабилен.

Проблемът е, че се чудя дали принтерите, скенерите ще ми тръгнат.
Чух че системните драйвъри, седмицата си ги сваляла сама.
Но драйвърите за принтерите и скенерите ще си ги намери ли?

Също така фотошопи, и подобни ще ми тръгнат ли?

djman каза:
SveXteZ каза:
Ако си на лаптоп обаче 7 е най-лошият вариант !
Защо?
Ето тука:
http://blog.gatakka.eu/?p=407
има леко заформяне на спора и си мисля че 2 часа при ЕееPC са много голяма разлика. А и е голям боклук седмицата като цяло, но пък ако искаш нещо ново си струва да го пробваш.

SveXteZ каза:
djman каза:
SveXteZ каза:
Ако си на лаптоп обаче 7 е най-лошият вариант !
Защо?
Ето тука:
http://blog.gatakka.eu/?p=407
има леко заформяне на спора и си мисля че 2 часа при ЕееPC са много голяма разлика. А и е голям боклук седмицата като цяло, но пък ако искаш нещо ново си струва да го пробваш.

EeePC е нетбук и за мен е безсмислен по принцип :D
А иначе що да е боклук... Старата бета версия 7100 ми се задържа вече 5-6 месеца без никакво бавене, бъгове... Не знам, мисля че е сполучлива ОС този път :) Но за всеки е индивидуално, дали ще му хареса, ползва и т.н. Ноо нека не се отплесваме от темата:)))))

Към автора - принтера и скенера имат ли драйвери за 7 от официалния сайт? Ако не - за виста сигурно имат. Тъй че не е проблем - ще работят ;)

На лаптоп нема го слагам за ся, камо ли на ония дребни нотбукчета.
На стационарно ПЦ ще е.

Доста добре си е седмицата , даже вчера формат на всички останали операционни системи и си останах само с win7 :)

Софтуер всякакъв без проблеми.

Харчи доста рам. При пускането най-малко 650мб рам е изяло. Ако смяташ и да цъкаш някоя по тежка игрица ще ти трябва поне 2 gb :)

Гълта ми половината рам без да съм отварял нищо, линукса глътва около 150mb а уина 750 :) Обаче достатъчно ми харесва че 3 дена да не съм на линукс :D
Става, подкарва всичко. Най-вероятно ще ти върви наред

Бе колко гълта не ма грей..в смисъл имам машина която е доста добра, ще върви перфе, а и аз не я товаря много...

SandPrince каза:
Бе колко гълта не ма грей..в смисъл имам машина която е доста добра, ще върви перфе, а и аз не я товаря много...

Е при това положение тургай без да се замисляш :)

И аз клоня към него,но съм само с 1 гб рам кфо мислите дакупя още 1 гб рам и тогава да го сложа ?

Върви си супер сложил сам го на лаптопа върви си супер на PC върви даже по зле. Ps върви също. Не говорете глупости!! А и е много по стабилен и бърз от XP. А интерфейса е идеален :P

А един много важен въпрос.
На някой да му се намира българска фонетика за 7-цата?

нали се сещате - като натискам латинските буквички да излизат БГ-та

SandPrince каза:
А един много важен въпрос.
На някой да му се намира българска фонетика за 7-цата?

нали се сещате - като натискам латинските буквички да излизат БГ-та
Windows 7-ката си има. Просто трябва да я пуснеш :)

При инсталация ако избереш бъгарски език ще ти я сложи автоматично. Но слага два вида фонетика. Едната е нормалната и има една нова дето е много смотана. После от настройките я махаш :)

Ясно, значи си има всичко.
Ем супер, нека се сбози още малко XP-то (а и да си взема външния хард) и ще го турна.
Свалих си един ultimate релийз дето ми го препоръчаха и да видим :)

SandPrince каза:
Ем супер, нека се сбози още малко XP-то (а и да си взема външния хард) и ще го турна.
Ако говориш за този, който е от 1-ви ноември. И аз съм с него и съм много доволен. Работи на 100 :?:

HunteR каза:
SandPrince каза:
Ако говориш за този, който е от 1-ви ноември. И аз съм с него и съм много доволен. Работи на 100 :?:

с ъпдейтите до 1-ви ноември 2009 -да.
от замундата

SandPrince каза:
HunteR каза:
SandPrince каза:

с ъпдейтите до 1-ви ноември 2009 -да.
от замундата
Ахам, да с нея съм. :D

Малко дразнещото на Win 7 поне преди да си нагласиш настройките е, че е направена все едно за бавно развиващи. В смисъл наблегнали са до такава степен върху сигурността, че за всичко те предупреждава.

Още в начлото ми даде съвети да си слагам антивирусна и някакви други глупости. Хубавото е, че може да се изключват :D

Back
Горе