въпрос за замунда.нет

Статус
Not open for further replies.

spaidur

Registered
исма да попитам екипа на замунда.нет получават ли заплата ... ? и сиидерите колко зимат .... говоря за напреднали ....

Сиидерите надали взимат заплата и аз съм сиидер но не съм видял пари сигурно има някоя скрита далавера хаха. Колкото до администраторите естествено, че взимат пари от рекламите по сайта.

говоря ако влезня аз сапримерно в екипа ще ми плащат ли .... кажете някои сайт които тарси екип и плащат за работата :?:

spaidur каза:
говоря ако влезня аз сапримерно в екипа ще ми плащат ли .... кажете някои сайт които тарси екип и плащат за работата :?:

Много сайтове търсят хора .
Може да взимаш колкото взимат и модераторите тук.
Навсякъде тарифите са почти еднакви.

admin каза:
spaidur каза:

На модераторите тук плаща ли се :idea:

CursedSoul каза:
admin каза:
spaidur каза:

На модераторите тук плаща ли се :idea:

Да.
Приблизително колкото на сийдърите в замунда.

:idea: Това ме шокира.

Пояснение сиидър е човек който е свалил филм и след това го е оставил да се сиидва. Тоест всеки човек в замунда.нет е сиидър.

Мисля, че вие говорите за ъплоудер.

CursedSoul каза:

Пояснение сиидър е човек който е свалил филм и след това го е оставил да се сиидва. Тоест всеки човек в замунда.нет е сиидър.

Не.
за сийдър говорим. По точно за напреднали сийдъри.
Не прочете ли 1-вия топик на темата?
Единственият, който нещо бърка си ти.

admin каза:
CursedSoul каза:

Не.
за сийдър говорим. По точно за напреднали сийдъри.
Не прочете ли 1-вия топик на темата?
Единственият, който нещо бърка си ти.

Няма такова нещо като напреднали сиидъри сигурен съм!
http://zamunda.net/faq.php

Отговор: Лийчър е този, който сваля даден торрент в момента (лийчър = свалящ), а сийдър е този, който споделя в дадения момент даден торрент (сийдър = споделящ; качващ)! Вие можете да шервате (споделяте; сийдвате), неща, които сте свалил от тук или по време на сваляне ако има друг лийчър който е на по-малко от вас проценти! След като свалите дадено нещо и започнете да го сиидвате, Вие преминавате от лийчър на сийдър т.е. другите вече свалят от вас! Цялият процес на сийд е процес на шерване. Вие шервате торента който сте свалил за да могат други потребители да го лийчват(теглят).

Човека пита. Значи има.
Абе не знам дали има или няма но съм сигурен, че взимат колкото модераторите тук.

CursedSoul свикнал си мненията да са ми сериозни и обикновено правя някаква забележка и разбираш....
И аз имам чувство за хумор (понякога) ама тук май никой не се смее. :)
Стига толкова по темата. Явно повече ми отива да се държа "сериозно".

admin каза:
Човека пита. Значи има.
Абе не знам дали има или няма но съм сигурен, че взимат колкото модераторите тук.

CursedSoul свикнал си мненията да са ми сериозни и обикновено правя някаква забележка и разбираш....
И аз имам чувство за хумор (понякога) ама тук май никой не се смее. :)
Стига толкова по темата. Явно повече ми отива да се държа "сериозно".

Ами на практика е така да :D , свикнал съм да си строг и лош админ и заради това. Може и да има такива потребители в замунда но не знам.

Съветвам потребителя да направи допитване до техният екип от този линк http://zamunda.net/forums.php като ползва форумът им. :?:

Напреднал сийдър. :)
Ама някой път какви ги ръсят потребителите.
Карате ме да се хилота посред нощ.

Край.

Статус
Not open for further replies.

Горе