въпрос за скайп

ystefanov

Registered
Добавих си в листата един скайп абонат, след което му написах 2 съобщения. Вече 3-ти ден тези съобщения не са доставени и съответно на статуса не ми свети зелено, а сиво с въпросче. Този абонат казва че постоянно е на линия, но ако не е бил на линия в момента на пращане, след това доставят ли се тези съобщения или трябва отнова да му пиша и когато е на линия да ме прибави в списъка си. И също така как мога да изпратя "предложение" при което другия може да ме включи в списъка му?

Ако той не е забранил получаване на съобщения от хора извър списъка му, трябва да получи съобщенията, когато и двамата сте онлайн.
Ако пък е, нека те потърси той в скайпа - явно имате друга връзка.

Всъщност нямаме друга връзка, само ми каза че скайпа му постоянно е включен. А ако си е настроил да не получава съобщения от хора извън списъка му, възможно ли е в случая да се свържа с абоната чрез позвъняване. И ако да, има ли начин да разбера в момента на позвъняване дали е на линия?

Това не знам. повечето хора си оставят настройките по подразбирани и приемат от всеки, докато някой не им досади, ама знаеш ли кой какво е пипал...

ystefanov каза:
Всъщност нямаме друга връзка, само ми каза че скайпа му постоянно е включен. А ако си е настроил да не получава съобщения от хора извън списъка му, възможно ли е в случая да се свържа с абоната чрез позвъняване. И ако да, има ли начин да разбера в момента на позвъняване дали е на линия?
Дори да е настроел така че да не приема чат съобщения и обаждания от "НЕУДОСТОВЕРЕНИ" абонати ти може да му пратиш "Искане на пълномощно" с което тои ще види че си го търсил и ако иска... ще го приеме след което може да си пишете и говорите спокоино... освен ако не те е видял че си ти и просто не те е блокнал. :)
Пробваи от друг акаунт ад го потърсиш може да те помисли за някои др и да ти пише ако не ... може да си объркал някаде в скай примерно ако има о в скайп името може да не е буквата О а цифрата 0
Дано съм помогнал. :)

Back
Горе