Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
а като няма нови ?djvato каза:<?php echo $ls_user; ?>
слагаш го в менюто най отдолу преди да затвориш менюто и като има нови то се показва вие имате еди колко си нови съобщения :?:
няма да показва нищо само когато има нови само догава ще показва вие имате еди колко си нови съобщенияrenegat96 каза:а като няма нови ?djvato каза:<?php echo $ls_user; ?>
слагаш го в менюто най отдолу преди да затвориш менюто и като има нови то се показва вие имате еди колко си нови съобщения :?:
какво ще покаже ?
е тогава можеrenegat96 каза:добре
ама на мен ми трябва ако няма нови само линка
а пък ако има нови да пише
сега ще пробвам..mute каза:е тогава може
if(isset($ls_user)){
echo "imate novi ".$ls_user." saobshteniq";
}else{
echo "nqmate novi ";
}
if ($userdata['user_new_privmsg'] != 0) {
$l_message_new = ( $userdata['user_new_privmsg'] == 1 ) ? '<a class="navigation" href="forum/privmsg.php?folder=inbox"> 1 ново ЛС</a>' : '
<a class="navigation" href="forum/privmsg.php?folder=inbox"> '.$userdata['user_new_privmsg'].' нови ЛС-та</a>';
} else {
$l_message_new = '<a class="navigation" href="forum/privmsg.php?folder=inbox"> Нямате нови ЛС</a>';
}
if ($userdata['user_active']==0) {
$l_message_new = '<a class="navigation" href="forum/login.php?redirect=privmsg.php&folder=inbox"> Не сте влезли!</a>';
}
а как да го сложа тва във сайта ???trevata каза:sid= Незнам как ше стане... Като имам време ше ти кажа, ако до тогава не се опраиш сам де :wink:Код:<script language="Javascript" type="text/javascript"> </script>
Едит: тва се слага в overall_header.tpl
Един голяммм едит: Кода ти е готов![]()