не знам какво точно имаш предвид, но по принцип нали знаеш, че се трият и мнения, и потребители. Така, че най-вероятно е затоа :wink: Ако се изтрие някой потребител, мненията му остават като гост. Ако се изтрие мнение, другите след него си запазват id-то, а неготово остава празно... Не го обясних много добре, но и аз не съм чак толкова наясно