въпрос (темата я кращавам така защото не мога да и дам име)

morkov4o

Registered
Здравейте! Както вече знаете ми хакнаха сайта :) Та в момента го оправям де :) , но гадовете ми сменили индекса и на форума . Смених си пасса и на хоста и сега искам да ви попитам как да оправя форума ? Аз си инсталирах в друга папка нов пхпбб2 и му зададох новата парола на хоста ... и копнах conf.php или configure.php не си спомням какво беше пък ме мързи да погледна :lol: и само му промених вътре ДБ -то на стария пхпбб2 моя си дето е ... копирах и пастнах и index.php ама нещо неще работата ... идея защо ?
 

index

Super Moderator
Защо не направиш инсерт на сегашхата БД (на хкнатият форум) И не преинсталираш селият форум и да я внесеш на ново.
[off]
A бе на тебе хоста не ти ли беше твоя комп, и ако е на твоя как ще ти го хакнат?
И да попитам какво забавно или интересно намират някои в това нешо да сасипеш тръда на др.
Като те е яд - няправи си и ти бе, по добър от неговия, докажи че можеш повече , и че разбираш повече.Признавам си , и аз бях навид да свалям, но след като ми ги свалиха на няколко пъти осазнах какво е преди да съм напвал грешката.
[/off]
 

morkov4o

Registered
ами кво да ти кажа ...
1во Как да направя така инсерт на сегашната ДБ нещо не те разбрах?
2ро Не е на моя комп ... начините за хакване са мн ... като почнеш от експлоид ... па инжекциони и тн ... има мн начини ... вероятно някъде имам дупка в защитата... ще се опитам да го оправя ...
3то. З забавно а де и аз тва се питам :) толкова време го правих :) , пък и да кажеш ,че сайта ми им е пречил ... та аз го направих за да може някой да понаучи нещо ... +тва най - интересното от всичко е ,че хората които са го хакнали нали са си оставили подписа ... и пише ,че са американци .. , но мн интересно как са изтрили точно файловете , които са ми важни ... а тези дето не са не са ги барали без да знаят бг ... - с една дума без да знаят БГ не могат да го направят толкова прицизно :lol: ,а не ми се вярва да знаят БГ.
 

morkov4o

Registered
пичове кажете какво да правя ;( ето вижте какво се получава: ЦЪК
 

index

Super Moderator
./db/mysql.php
31 ред е
Код:
	var $query_result;
/home/webstud/public_html/phpbb2/includes/db.php on line 60

Код:
$db = new sql_db($dbhost, $dbuser, $dbpasswd, $dbname, false);
Мисля ,че неможе да се свърже с БД
********************************************
Хоста ти има ли phpmyadmin??
 

index

Super Moderator
hrischo каза:
Тази грешка означава че файла "./db/mysql.php" липсва.

@index:Всеки платен хост има phpmyadmin :)
Ами питам като нещо незнам, не съм си купувал хост.
 

morkov4o

Registered
там си е този файл ... :(
 

Горе