G GaTio Registered 6 Октомври 2007 #1 как мога да вляза в бугас примернов мирк щот пиша /j bourgas ама ми влиза някаде дето има 3 човека и с burgas пробвах ама
как мога да вляза в бугас примернов мирк щот пиша /j bourgas ама ми влиза някаде дето има 3 човека и с burgas пробвах ама
V virosh Registered 6 Октомври 2007 #3 Tочно така се влиза както си го написал . Виж дали си в ЮниБГ , да не си през друг сървър. Някой клиенти не поддържат кратката команда , пробвай и с /join #channel
Tочно така се влиза както си го написал . Виж дали си в ЮниБГ , да не си през друг сървър. Някой клиенти не поддържат кратката команда , пробвай и с /join #channel
V virosh Registered 6 Октомври 2007 #5 Ако това се отнася за мене , моя мирк е от http://mirc.com 6.3 версия.
G GaTio Registered 6 Октомври 2007 #6 аз имам само 1 сървър и той е irc ае пратете ми някой свестен мирц бе
V virosh Registered 6 Октомври 2007 #9 Еми пробвай да смениш порта , да кажеме пишеш /server irc.spnet.net:6668 или 9000 . Ето ти и още сървари : irc.omega.bg , irc.lirex.com , irc.itdnet.net , irc.techno-link.com , пробвай и с някои от тях
Еми пробвай да смениш порта , да кажеме пишеш /server irc.spnet.net:6668 или 9000 . Ето ти и още сървари : irc.omega.bg , irc.lirex.com , irc.itdnet.net , irc.techno-link.com , пробвай и с някои от тях