I ivo75 Registered 13 Февруари 2008 #1 Каква е разликата при предаване на променлива с бисквитки /срока им е до затавяряне на браузъра/ и сесии
Каква е разликата при предаване на променлива с бисквитки /срока им е до затавяряне на браузъра/ и сесии
J jooorooo Registered 13 Февруари 2008 #2 jooorooo каза: 5. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описващо съдържанието на темата. Недопустими са заглавия от рода на: Помогнете ми, Спешно, Имам проблем, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н. Увеличете...
jooorooo каза: 5. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описващо съдържанието на темата. Недопустими са заглавия от рода на: Помогнете ми, Спешно, Имам проблем, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н. Увеличете...
X xu6thuklx Registered 13 Февруари 2008 #3 Значи при бисквитката информацията се съдържа на компютъра на потребителя,а при сесията в самия сайт.Малко информация за бисквитките
Значи при бисквитката информацията се съдържа на компютъра на потребителя,а при сесията в самия сайт.Малко информация за бисквитките