въпрсо за h1, h2, h3 и google

Face

Registered
Има ли проблем ако се направи, на всяка страница да има
Код:
<h1>текст</h1>
. Няма да има страница в която да се засича h1?
Искам да сложа на 10 страници h1.
Тук е въпроса и google как ще го приеме, да ли ще има проблем?

Мисля че няма да има проблем, но цялата страница ще е с изключително голям текст. На гоогле му е все тая колко ти е голям шрифта.

Доколкото съм разбрал от въптроса ти (извинявам се ако не съм, но обесняваш доста кратко) - искаш да сложиш целия текст на страницата си в H1. В случай че е така силно ти препоръчвам да не го правиш - товасе приема за чист опит за манипулация на алгоритъма и ще изгориш много бързичко. Използвай следната формула за текста на страниците си:

Код:
<h1> Заглавие </h1>
<h2>Подзаглавие</h2>
<p>Текст</p>
<h2>Подзаглавие</h2>
<p>Текст</p>
<h2>Подзаглавие</h2>
<h3>Подзаглавие 2 Ниво</h3>
<p>Текст</p>
<p>Текст</p>
<p>Текст</p>
<h2>Подзаглавие </h3>
<p>Текст</p>

Това се нарича семантична подредба на съдържанието - служи на машината за да разбере с какъв приоритет е дадено съдържание и за какво служи. На много места пише, че е добре за SEO-то да имаш подобна подредба норганизация на съдържанието, но в един от тестовете, които съм правил доказах че това няма абсолютно никакво занчение за ранкирането на дадена страница. Въпреки това - опитвай се по възможност да спазваш този съвет и то не заради Google, а за всички незрящи хора, които посещават сайта ти и ползват скрийн рийдъри, както и за тези ползващи неграфичен браузър.

Back
Горе