вярвате ли в призраци

SandPrince

Registered
http://vbox7.com/play:7eca124a

вече се чуда дали май не е истина, склонен съм да вярвам в такива неща :shock:

Много е вероятно. Много странни неща стават по света.
Вчера гледах терминатор и наистина се радвам, че се случва
в Америка, а не тук.
Проблема с тези роботи е ужасен. Много невинни загинаха.

admin каза:
в Америка, а не тук.

да добре че не ме викнах мен да им разглобя роботите, те в това най-ме бива :wink: :?:

admin каза:
в Америка, а не тук.

Кой Терминатор ?? последната част 4 ли ?
По темата:
Мисля, че наистина много странни неща се случват навсякъде по света и защо да не е възможно и това...
Много нагласен ми се вижда този клип..Незнам мое мнение

Незнам за клипа, но аз попринцип казвам че невярвам, но всъщност се и по замислям... Лично от историйте който ми е разправяла баба ми, за случки случили се в селото от което е доста съм се замислял а и тя е била свидетел на случките чесно казано ме хвана страх...

и аз си мислех, че е нагласен, но като се замисля съм склонен да вярвам .. тпзи клип го гледах много отдаван и даже пишеше, че след случая този които е карал е загинал и момичето, но не помня вече

JimBeam каза:
и аз си мислех, че е нагласен, но като се замисля съм склонен да вярвам .. тпзи клип го гледах много отдаван и даже пишеше, че след случая този които е карал е загинал и момичето, но не помня вече

То и аз мога да запиша някаква приятелка в кола и да напиша накрая, че след случая съм умрял. :lol:

Да, но все пак вярва ли ти се по това време вечерта да са решили да си направят шега :? ? единствено това ме кара да си мисля че е истина ..
аз не бих си и помислил по това време да направя такъв базик все пак ги има всякакви ако спреш колата .. човек вече да го е страх да кара дори през ноща :!:

В клипа има един кадър, след като призракът казва "и умрях" , образът се размазва и се появяват едни правоъгълници. Това ме кара да мисля, че има допълнителна обработка, за да изглежда образът по-зловещо, загадъчно.

Добре. Да предположим за една милисекунда, че има призраци и клипа е истински. Тая казва, че е умряла току-що. Защо ще ги убива? За кеф? Някой от вас ако ей така изведнъж разбере, че е мъртъв (OMG :D) как ще реагира? Дали ще тръгне да убива хора или ще си изплаче сълзите?

admin каза:
Пак ви казвам, че това с терминаторите е по-страшно .
Незнам но това се пак е филм ...

А това което ми го разказаха просто като го чух и краката ми омекнаха... А това неможе да е измислица...

dELux_nike каза:
admin каза:
Пак ви казвам, че това с терминаторите е по-страшно .
Незнам но това се пак е филм ...

А това което ми го разказаха просто като го чух и краката ми омекнаха... А това неможе да е измислица...
кое ти разказаха

Еми историята ми я разказаха баба ми и нейната сестра, която беше дошла на гости да види баба ми. Били са 9 деца и са родени в село Врабча кущата и е на 30 метра минното поле на границата със Сърбия... Ходил съм и се уверих доста зловещо място. Баба ми родена 1925 година а сестра и е по малка... На това време търсели работа от малки за да се изхранят... На кракто ще го разкажа. Имали съседка която имала нива и отиват да я работят тази тяхна съседка имала дъщеря, тръгват всички за нивата но дъщерята я няма на нивата... Вече на смрачаване се пребират и заварват момичето паднало на вратата. И разбират, че е починала, но на гърдите и имало котка... При тръгването и за нивата и става нещо и починала ... На другия ден я погребали майката плакала и се обвинявала... Но вечерта след като са я погребали около полунощ късно през ноща тя чула звукове и плач пред вратата станала отворила вратата но нямало никой... Извикала баба ми и сестра и както и още някой но повече не се чуло нищо... На другия ден пак ги извикала но по рано и като станало пак около полунощ се чули същите шумове самоче по силно помислели че е от вятара но не преставало на се чуват шумове докато не се засилили още повече и се чували писъци пред вратата майко, майко помогни ми майко и плач, уплашени отвори ли вратата но нямало нищо като се загледали отпред в полята се виждало нещо бяло което не се виждало ясно всички се уплашили... Но това продължило и на другата вечер майната неможала да издържи и потърсила помощ пробвала какво ли не викала хора който уж гонели духове но нищо непомагало то се връщало сяка нощ. Един човек казал че духа ще се укроти само ако изровят тялото и поставят в кофчега (нещо не се сещам точно какво) На другия ден изровили кофчега и го направили както той казал и от тогава нататък писъците и виковете изчезнали ... Така и неразбрали какво е бялото което видяли на полето...
Това ми го разказаха 2-те и според мен невярвам възрасни жени да си измислят а и го потвърди и дядо ми.

Back
Горе