добър ли е дизайна

kashkin

Registered
я кажете да ли е добър
695070_orig.jpg

Между статистика и приятели много място си оставил според мен трябва да са по-близко добави нещо отдоло че малко празничко място за copyleft copyrait tyxla bgcaunter и т.н. :?:

Иначе като цяло ме кефи но малко незавършен вид има.

NewGuy каза:
Между статистика и приятели много място си оставил според мен трябва да са по-близко добави нещо отдоло че малко празничко място за copyleft copyrait tyxla bgcaunter и т.н. :?:

Иначе като цяло ме кефи но малко незавършен вид има.
аз още не съм добавил текст банери само да го изложа да видя как е

Ами става на мен ми харесва не е лошо, но наистина изглежда малко незавършено :wink:

ПП: Бас давам, че това го е правил SandPrince :D

Много скучно ми се вижда, ама защо ли се изумявам :)

Незнам фона е много тъмен, пук и трябва да имаш лого... и тази таблица...

"1" от мене по десеттобаната :)

lays каза:
Ами става на мен ми харесва не е лошо, но наистина изглежда малко незавършено :wink:

ПП: Бас давам, че това го е правил SandPrince :D

въйййй толкоз ли личи че съм го правил аз???? :!:

ииии ама и вие сте едни :D

гледайте ся. на неговия сайт не му трябва тежък и голям дизайн дето да му зарежда 1 час. мога да му направя дизайн дето ще ви окапат очите да го гледате ама няма смисъл.
сайтът му не е нещо голямо като идея че да търпи големите дизайни.
а и напоследък се старая дизайните ми да са влидни според новия WEB 2.0 стандарт. според него един дизайн трябва да е с изчистени , заоблени форми. да няма тежки елементи (не си го измислям четох го в един БГ сайт - не мога да дам линк щото вече веднъж си имах неприятности с админа му...дълга история...)

Уоу неприятности :) прави си SandPrince така е и аз бях мярнал някъде нещо такова докато си ровичках из нета :) :?:

roody каза:
Ирония... :)
А от твой дизайн досега никога не са ми изтичали очите :) Лично мнение :?:

защото предпочитам да правя семпли дизайнчета , а не някакви натруфени...

Back
Горе