домеини

1. В офиса на фирмата
2. по банков път
3. чрез пощенски запис
4. чрез наложен платеж
5. чрез ePay

разгледай и виж то на всяка фирма която предлага домейни в сайта им си пише начините на плащане и подробна информация - адрес, банкови сметки и т.н. ;)

Май става и с дебитна карта. А дебитните карти се откриват супер лесно за 10 лева :)

отиваш в пощата там искаш и касиерката ти дава една бланка.

попълваш бланката с имената,адрес и т.н. на получателя(в твоя случай фирмата за домейни) .
в другата половина твойте имена, сумата която изпращаш и я даваш накасиерката с парите който ще изпращаш и готово :)

след 1,2 дена парите са ти там :)

Еми, и аз не съм :P
Отиваш при някои, който е. НА НЯКОЙ КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА. И отиваш с него в бактата и т.н.

няма значение тама не ти искат годините ;)

и аз все още нямам 18 пък от 1 година някъде пращам пари на една фирма за бнц-та ;)

п.п. - ама след 2 месеца ги навършвам :twisted: :twisted:

За ученици(студенти) е безплатно аз сам на райфаизен доидоха и ни праиха промоция една карта и 2 свирки :twisted:

STaNiMiR каза:
За ученици(студенти) е безплатно аз сам на райфаизен доидоха и ни праиха промоция една карта и 2 свирки :twisted:
мисля че трябва да си на 18.майка ми работи в банка и не издават лични карти на лицо под 18, аз имам ама тя е свързана към нейната, даже пише и нейното има(на моята), за това най-добре чрез пощенски запис, или ако има някой на който се довериш и да си направиш карта към неговата...!

няма смисъл да се разправя с тез карти :)

да ходи да пусне един пощенски запис тама за 1,2 години за напред пари и готово :)
щото повечето домейни се плащат на година :)

mupcku каза:
STaNiMiR каза:
мисля че трябва да си на 18.майка ми работи в банка и не издават лични карти на лицо под 18, аз имам ама тя е свързана към нейната, даже пише и нейното има(на моята), за това най-добре чрез пощенски запис, или ако има някой на който се довериш и да си направиш карта към неговата...!

аз сам на 18 :oops:

и сега ако ми кажете някой свестен хост с домайн ама да е бг и ефтен

Access каза:
fena каза:
Те цените са горе-долу едни и същи, виж

icnbg.com

tophost.com

а кой е препоръчителен?

смисъл кой има по-малко проблеми щото разбрах,че icn по-едно време е падал доста :)

да найстина icn падна за около 1 месец :(
аз ползвам tophost.com И нямам проблеми 8) (да чукам на дърво) :wink:

vesku каза:
админа кои използва
host.bg за сайта Този хост е един от най-добрите в бългрария, но и цените са ... :?
icn.bg и този хост ползва за анкетите тхтфорумите и уеб агентите този хост пак е добър но не колкото хост .бг :roll:
Всичко е въпрос на $

Back
Горе