Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
мисля че трябва да си на 18.майка ми работи в банка и не издават лични карти на лицо под 18, аз имам ама тя е свързана към нейната, даже пише и нейното има(на моята), за това най-добре чрез пощенски запис, или ако има някой на който се довериш и да си направиш карта към неговата...!STaNiMiR каза:За ученици(студенти) е безплатно аз сам на райфаизен доидоха и ни праиха промоция една карта и 2 свирки :twisted:
mupcku каза:мисля че трябва да си на 18.майка ми работи в банка и не издават лични карти на лицо под 18, аз имам ама тя е свързана към нейната, даже пише и нейното има(на моята), за това най-добре чрез пощенски запис, или ако има някой на който се довериш и да си направиш карта към неговата...!STaNiMiR каза:За ученици(студенти) е безплатно аз сам на райфаизен доидоха и ни праиха промоция една карта и 2 свирки :twisted:
fena каза:
Access каза:fena каза:
а кой е препоръчителен?
смисъл кой има по-малко проблеми щото разбрах,че icn по-едно време е падал доста
host.bg за сайта Този хост е един от най-добрите в бългрария, но и цените са ... :?vesku каза:админа кои използва