Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
miro91 каза:<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
това е кода и правиш си един файл style.css и там слагаш CSS кода ти като този код който ти дадох го слагаш в <head> тага на сайта ти
този код който ти го дадох го слагаш в html файла ти. а пък в CSS файла слагаш цсс кода.amig0o каза:miro91 каза:<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
това е кода и правиш си един файл style.css и там слагаш CSS кода ти като този код който ти дадох го слагаш в <head> тага на сайта ти
чакай малко ся че съм начинаещ![]()
начи доколкото разбрах
трябва да си направя файл на име style.css след това
да сложа този код в този файл така ли ?
само това ли е ?
значи в html файла имаш един таг <head> който е след <html> и преди <body> И от цсс файла си правиш дизайна само за фоновете шрифтове цветове на текста рамки и други неща.amig0o каза:само ако може да ми кажеш каде точно да сложа този код в html файла ?
а само да те питам.. дизайна от css файла ли се прави ?
miro91 каза:значи в html файла имаш един таг <head> който е след <html> и преди <body> И от цсс файла си правиш дизайна само за фоновете шрифтове цветове на текста рамки и други неща.amig0o каза:само ако може да ми кажеш каде точно да сложа този код в html файла ?
а само да те питам.. дизайна от css файла ли се прави ?
Еми виж ся за PHP не можеш само с PHP да искараш всички снимки и всичко има си осонова която е HTML примерно правиш си HTML и после в <body> то си вмъкваш PHP код.amig0o каза:благодаря ви и на 2-мата че ме насочихте
сега само се чудя на кой да дам точка :shock: