Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
mupcku каза:А аз може ли да те питам нещо?Дори и да го има токова, какъв е смисъла от него?(Мисля че имах един джаваскрипт, трябва да го проверя и ако е той ще ти го дам!)
Access във frame ли го прави ? Щото ако е така да ползва :Access каза:mupcku каза:А аз може ли да те питам нещо?Дори и да го има токова, какъв е смисъла от него?(Мисля че имах един джаваскрипт, трябва да го проверя и ако е той ще ти го дам!)
ами щом питам значи има смисъл
т.е. помагам на един приятел за една страничка и той пише един текст и след като го види на previw и текста излиза със скрол а то е нещо като новина и той иска да си излиза на цялото
немога точно да обясня ама се надявам да добиеш някаква представа за идеята
ако намериш нящо по върпса ще съм благодарен
our каза:Access във frame ли го прави ? Щото ако е така да ползва :Access каза:mupcku каза:А аз може ли да те питам нещо?Дори и да го има токова, какъв е смисъла от него?(Мисля че имах един джаваскрипт, трябва да го проверя и ако е той ще ти го дам!)
ами щом питам значи има смисъл
т.е. помагам на един приятел за една страничка и той пише един текст и след като го види на previw и текста излиза със скрол а то е нещо като новина и той иска да си излиза на цялото
немога точно да обясня ама се надявам да добиеш някаква представа за идеята
ако намериш нящо по върпса ще съм благодарен
scrolling="no" в тага на iframe-то
style="overflow: hidden;"