можете ли да ми кажете някакъв софтуер с който може да се заключват програми и папки :)
A Access Registered 6 Февруари 2007 #1 можете ли да ми кажете някакъв софтуер с който може да се заключват програми и папки
L LiRiX Registered 6 Февруари 2007 #3 Lock Folder Ма става гадно, ако забравиш за програмата и си преинсталираш уина.
G Galli Registered 6 Февруари 2007 #5 Разгледай и тази възможност за Windows XP, може да ти свърши работа без да слагаш програми. Отваряш My Computer, после Tools, Folder Options и отиваш на View. Махаш отметката пред Use Simple File Sharing (Recommended). След това виж какви възможности се появяват като отидеш с мишката до папката, с десен бутон избереш Properties, Security и след това Advanced.
Разгледай и тази възможност за Windows XP, може да ти свърши работа без да слагаш програми. Отваряш My Computer, после Tools, Folder Options и отиваш на View. Махаш отметката пред Use Simple File Sharing (Recommended). След това виж какви възможности се появяват като отидеш с мишката до папката, с десен бутон избереш Properties, Security и след това Advanced.
A Access Registered 6 Февруари 2007 #6 мерси на всички :?: ще използвам някой софт от споменатите щото ми трябва и за файлове не само за папки :?:
мерси на всички :?: ще използвам някой софт от споменатите щото ми трябва и за файлове не само за папки :?: