Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
На мен си ми седи details.php, но пробвах и с banan също ставаstoqnski каза:от няколко дена забелязвам това в url адреса:
линка/banan?id=448204
wtf ?преди мисля че беше нещо browse.php
djman каза:Щото в псевдо замундата останаха само идиоти... (за staff-a говоря)
Те не са останали, те са си същите. Освен това там програмисти няма. Има само няколко дебили, които да се правят на големи по форумите. Там е трагедия откакто съществува, аз преди много години имах 15-тина поредни регистрации с които пишех по форумите и бях голяма знаменитост. Проявиш ли някакво по-нестандартно лично мнение или ако просто не се вписваш в средата, ти трият профила.Щото в псевдо замундата останаха само идиоти... (за staff-a говоря)
gLaVoReZa каза:Те не са останали, те са си същите. Освен това там програмисти няма. Има само няколко дебили, които да се правят на големи по форумите. Там е трагедия откакто съществува, аз преди много години имах 15-тина поредни регистрации с които пишех по форумите и бях голяма знаменитост. Проявиш ли някакво по-нестандартно лично мнение или ако просто не се вписваш в средата, ти трият профила.Щото в псевдо замундата останаха само идиоти... (за staff-a говоря)
Друг е въпросът, че всички форуми нещо умряха. И други, в които влизам, преди години бяха пълни с хора, а сега са под пълна упойка. Май само сайтовете за запознанства устояха донякъде на великото преселение към Фейсбук.