замундата

stoqnski

Registered
от няколко дена забелязвам това в url адреса:

линка/banan?id=448204

wtf ? :D преди мисля че беше нещо browse.php

stoqnski каза:
от няколко дена забелязвам това в url адреса:

линка/banan?id=448204

wtf ? :D преди мисля че беше нещо browse.php
На мен си ми седи details.php, но пробвах и с banan също става :D

Сега видях че ако ги отваряш от профила ти, се отварят в details, иначе от търсачката - banan.

Щото в псевдо замундата останаха само идиоти... (за staff-a говоря)

djman каза:

няма значение , важно е пиратството и приходите от реклами да вървят :D

Те не са останали, те са си същите. Освен това там програмисти няма. Има само няколко дебили, които да се правят на големи по форумите. Там е трагедия откакто съществува, аз преди много години имах 15-тина поредни регистрации с които пишех по форумите и бях голяма знаменитост. Проявиш ли някакво по-нестандартно лично мнение или ако просто не се вписваш в средата, ти трият профила.

Друг е въпросът, че всички форуми нещо умряха. И други, в които влизам, преди години бяха пълни с хора, а сега са под пълна упойка. Май само сайтовете за запознанства устояха донякъде на великото преселение към Фейсбук.

gLaVoReZa каза:
Те не са останали, те са си същите. Освен това там програмисти няма. Има само няколко дебили, които да се правят на големи по форумите. Там е трагедия откакто съществува, аз преди много години имах 15-тина поредни регистрации с които пишех по форумите и бях голяма знаменитост. Проявиш ли някакво по-нестандартно лично мнение или ако просто не се вписваш в средата, ти трият профила.

Друг е въпросът, че всички форуми нещо умряха. И други, в които влизам, преди години бяха пълни с хора, а сега са под пълна упойка. Май само сайтовете за запознанства устояха донякъде на великото преселение към Фейсбук.

Не е така. Познавам някои хора от екипа, кадърните преместиха истинската замунда (.се, или зелка). Тия, които останаха (и откраднаха първоначално) са си в .нет, където е пълна трагедия.

Иначе си прав, всичко умира и се мести в фейсбук :/

Back
Горе