SandPrince
Registered
еееех милата ми записвачка. дойде и врмето и на нея....
от няколко дни насам неще да ми записва като хората.
сумати дискове се развалиха.
дава грешка още при записвнето с неро.
мислех че е от нерото - преинсталирах го ама не стааа...
интересното е че един диск уж го записа ама...турвам го да го проверя - нема никой братче. отчита диска но не и съдържанието му.
сложих го на лаптопа на баща ми - там го отчита даже и съдържанието му изкарва.
отидох на чичко доктор за компове и той каза че най-вероятно е от самата записвачка - все пак имам я от близо 4 години , а и записвам почти всеки ден.
Цитирам:
та въпроса ми е - може ли да е от друго проблема или вече наистина и е дошло времето...
ако е отишла можете ли да ми препоръчате добра DVD записвачка (по възможност NEC) която да записва и чете всички формати , даже и тези новите двуслойни дискове...
от няколко дни насам неще да ми записва като хората.
сумати дискове се развалиха.
дава грешка още при записвнето с неро.
мислех че е от нерото - преинсталирах го ама не стааа...
интересното е че един диск уж го записа ама...турвам го да го проверя - нема никой братче. отчита диска но не и съдържанието му.
сложих го на лаптопа на баща ми - там го отчита даже и съдържанието му изкарва.
отидох на чичко доктор за компове и той каза че най-вероятно е от самата записвачка - все пак имам я от близо 4 години , а и записвам почти всеки ден.
Цитирам:
ООООО 4 години са страшно много за записвачка...
та въпроса ми е - може ли да е от друго проблема или вече наистина и е дошло времето...
ако е отишла можете ли да ми препоръчате добра DVD записвачка (по възможност NEC) която да записва и чете всички формати , даже и тези новите двуслойни дискове...