за регистрирането на потребители въпрос??????Хелп

Maricha

Registered
Здр.
Можете ли да ми обясните значи как да речем някои потребител като влезе да им се покаже категория "меню"??А когато не е регистриран не може да вижда тази категория??Кои скрипт да изпозлвам с датабазата или бездатабазата???И можете ли да ми кажете как да сложа потребителите от форума ми и от тракера и на всякъде щом се регнеш веднъж да си навскъде и в форума и в тракера и в саита??Плс помогнете спешно ми трябва
 

Maricha

Registered
а и като направих скрипта за потребители с MYSQL ВИЖТЕ КВО МИ ИЗЛИЗА:

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/matricha/public_html/register/login.php:1) in /home/matricha/public_html/register/login.php on line 2

Ето ви линкс да видите:
www.filesbg.com/register/login.php
www.filesbg.com/register/register.php

Защо така плсс отговорете на това и на другите ми въпроси от темата псс
 

staf

Registered
Този скрипт който ползваш има грешки, трябва урока да се оправи.
http://www.web-tourist.net/login/login/view.php?st=423 Добави този код във register.php и login.php и други работи трябва да се оправят
bafitu каза:
OMG как можах да го забравя това въй въй...
ето това е от уроците и работи.Добави го във register.php и login.php в началото:
Код:
function filled_out($form_vars)
{

foreach ($form_vars as $key => $value)
{
if (!isset($key) || ($value == ''))
return false;
}
return true;
} 
if(!filled_out($HTTP_POST_VARS))
{
echo '
<head>
<meta http-equiv="Content-Type"
content="text/html; charset=windows-1251">

</head>

<body>

<br>

<b><big> <font color=#ff0000> Не сте попълнили всички полета. </font>

<META HTTP-EQUIV="Refresh"
CONTENT="2; URL=login.php">

';
exit;
}
и би трябвало да няма проблеми , а иначе някакви други дупки откри ли освен тази ОГРОМНАТА ?
 

Горе