извеждане на статистика ...

the_end

Registered
искам да ви попитам от тези две пройзведения :
http://dclips.upzona.com/youtube.php
http://dclips.upzona.com/vbox7.php

без mysql как мога да изведа статс колко клипа са свалени чрез системките

за вибокса ползвам тоя урок http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=54828

а за youtube непомня вече но ако искате ще ви дам кода ...


а ако знаете как мога да го направя да се избира в какъв формат да се записва клипа моля пишете в тази тема

http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=67596 за да мога да дам точка
 
Пробвай това:

Правиш един текстов файл dog.txt , в който записваш някакво число 0 например за начало и го качваш.
Преди или след ето тая част:
Код:
echo "<a href=\"".$url."\">".$url."</a>"; //даваме линк към намереното клипче
$done = "true"; //беше намерено клипче

слагаш това:

Код:
$file = "dog.txt";
$open = fopen($file, "r");
$size = filesize($file);
$count = fread($open, $size);
fclose($open);
$count++;
$open1 = fopen($file, "w");
fwrite($open1, $count);
fclose($open1); 
echo "До сега са свалени".$count ;
 
мерси много , получи се :?: ... сега ако помогнеш и за избирането в какъв формат да се записват в другата тема .... :roll:



Вие дадохте една точка за support на Doris . :twisted:
 

Горе