имам нижда от малко помощ

"Сайтове за безплатни регистрайции" ама за какво? Галерията ти е по-подредена и е по-добре, но дизайна на асйта не ми харесва особенно :)

Може ли да предложиш нещо за сайта защото ни е първи и не сме много запознати

Стига си флудил бе писна ми да ти чета мненията на сякаде "моя сайт,мн е готин,какво ще кажете за сайта ми" От 14 мнения 10 от тях в нови теми "Харесва ли ви сайта ми" и ще се защитя - Тук :idea:

Админ земи направи нещо :eek:

hishnika каза:
Стига си флудил бе писна ми да ти чета мненията на сякаде "моя сайт,мн е готин,какво ще кажете за сайта ми" От 14 мнения 10 от тях в нови теми "Харесва ли ви сайта ми" и ще се защитя - Тук :idea:

Админ земи направи нещо :eek:

Невиждам нищо лошо в това :lol: / освен че флууди де , но тук мненията не се качват - това е 1/2 спам форум /
Но пък иска да оценим сайта му .
Относно сайта -
1.Махни забраната на десен бутон . Няма смисъл - ако някой иска да види кода на страницата лесно може да го направи . Така само трупаш ненужен код .
2.Логото и бутоните - много кичозно , вади очите / много ярки цветове / ... също така не ми харесва щото е анимирано .. сложи едно нормално лого - без да се движи .
3. Разкарай ги тези банери , реклами и глупости - само бавят страницата - на тяхно място можеш да сложиш много по-полезни неща .
4. Поиграи си малко повечко с CSS .. с него може да се направят много по-добри ефекти ..
5. Чата ми харесва :wink:

Оценка -
Като първи сайт - 4.90 / по шестобалната система /
Горе долу оцелил си цветовете , но пък много зарежда с тези банери и направо на човек му писва . Изчисти ги най-добре ....

Мерси ще се опитам да огранича банерите но те са от "рекламна мрежа" и трябва да ги има и често да се рефрешват за да се показва нашият банер на други сайтове

flex каза:
Мерси ще се опитам да огранича банерите но те са от "рекламна мрежа" и трябва да ги има и често да се рефрешват за да се показва нашият банер на други сайтове

ама ти честно ли мислиш ме тези сериозно ще ти пускат банера
тяхната систева е 1000 към 1
с други думи вие трябва да направите 1000 показвания на банер от тях а те само едно
по добре си регнете сайта в търсачките както bgtop tyxo и тем подобни и ще имате повече посещения отколково ако ползвате рекламна мрежа

Да можеби си прав но би ли ми помогнал за един проблем?
виж тази тема тук
че много се нервя не става менюто а кода е същият!!!

благодаря ще поправя тази неща който каза админа може да изтрие тази тема :)
за css ще имам нужда малко от помощ прати някои саит с кодове на цсс на
fun.for.free.bg@abv.bg
или ми прати съобщение тук лично

Горе