имам форум и домейн име искам да го пусна в нета

SLASH

Registered
имам малък проблем понеже не съм голям разбирач в тази област а съм си купил домейн име от http://www.gandi.net/ искам да си пусна форума в интернет но не знам как в посоченият ганди , преди имах бях платил в яхоо и можех да качвам всико на сървъра им и оттам всеки го виждаше но в ганди е различно въпроса ми е като имам закупено име как да си постна форума в нет пространството

МОЛЯ ако темата не е за този раздел някой админ да я премести
:)

SLASH каза:
имам малък проблем понеже не съм голям разбирач в тази област а съм си купил домейн име от http://www.gandi.net/ искам да си пусна форума в интернет но не знам как в посоченият ганди , преди имах бях платил в яхоо и можех да качвам всико на сървъра им и оттам всеки го виждаше но в ганди е различно въпроса ми е като имам закупено име как да си постна форума в нет пространството

МОЛЯ ако темата не е за този раздел някой админ да я премести
:)

Ти към този домейн имаш ли хостинг?
Ще е най-лесно.
Дори да нямаш хост то трябва да имаш контрл панел на домейна счрез който да го редиректваш към където си поискаш.

услигите на ганди са тези изписаните в сайта им

Full DNS management

URL/e-GandiBlog Available in beta testing

mail forwarding management

Forwarding for up to 1,000 e-mail addresses

Transferring your domain

Protection of your e-mail address in the Whois

незнам кой луд ме накара да дам пари на тъпото Ганди :x :x

SLASH каза:
услигите на ганди са тези изписаните в сайта им

Full DNS management

URL/e-GandiBlog Available in beta testing

mail forwarding management

Forwarding for up to 1,000 e-mail addresses

Transferring your domain

Protection of your e-mail address in the Whois

незнам кой луд ме накара да дам пари на тъпото Ганди :x :x

Ми то това е домейн контрол панела.

Или си купи хостинг или го редиректни към форума ти (който е някъде другаде).

Ако питаш мен по добри си купи хостинг и си качи форума там.Ако искаш само домейн във всяка фирма предлагаща домейн ти дават контрол панел от който да администрираш своето име.След като влезеш в CPanel не може да не се оправиш има ПРЕНАСОЧВАНЕ или REDIRECT ако е на английски.
Поздрави :)

кажете кой хостинг да си купя харесал съм си superhostingbg super pro дават и една година бус ако някой има по добра идея да пише в предвид да е че не съм в България дайте идея кой да купя :)

Eми аз ползвам СуперХостинг.БГ и съм доволен.Ползвал съм и ICN.BG обаче ако купваш от тях си зимай плана от 5лв.Има едни от 1.5 и 3.5 които не струват.Постоянно създават проблеми.

ми ще взема суперхостинг както мислих изглеждат надеждни и ти дават 1 година бонус мисля че офертата я бива

Здравейте, аз имам същият проблем, но имам хостинг. Като инсталирвам форума и ми изписва, че MySQL неможе да се свърже...

"Could not connect to the database, see error message below.
Can't connect to MySQL server on 'www.eu-bg.org' (4)"

Ако може на ЛС ще съм много благодарен :)

Back
Горе