Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Всъщност има:mupcku каза:направил съм една най-обикновенна форма за feed back само че е от фронт пейдж и не съм използвал php.има ли някакъв начин по който може да направя така че коментарите и оценките които се пишат да ми се изпращат на моя мейл, и тва всичкото да е със html?
Аз знам два начина, чрез които може да се направи това, първия начин е - ако сървъра на който се намира сайта ти, разполага с програма за пращане на e-mail - тогава просто трябва да направиш така, че съдържанието на формата да се изпраща към тази програма, и тя съответно ще изпрати e-mail-а, на посочения от теб адрес, ще трябва да напишеш нещо от този род:mupcku каза:направил съм една най-обикновенна форма за feed back само че е от фронт пейдж и не съм използвал php.има ли някакъв начин по който може да направя така че коментарите и оценките които се пишат да ми се изпращат на моя мейл, и тва всичкото да е със html?
<form method="post" action="пътят_до_програмата">
<input type="hidden" name="email" value="адресът_към_който_да_бъде_изпратен_мейл-а">
<form method="post" action="mailto:твоят_e-mail_адрес">
<input type="hidden" name="subject" value="тук_напиши_темата">
<input type="hidden" name="redirect" value="тук_въведи_URL-то">