H heji Registered 7 Август 2009 #1 здрасти как мога да инклудна файл по път от променлива пример пътя е include('papka/'.$papka.'/fail.php');
здрасти как мога да инклудна файл по път от променлива пример пътя е include('papka/'.$papka.'/fail.php');
S Sunrize Registered 7 Август 2009 #2 include("papka/$papka/fail.php"); не разбрах точно кво искаш .. :idea:
I iwanov Registered 7 Август 2009 #3 Вземи пример от това: Код: <? define('IN_PHPBB', true); $phpbb_root_path ='forum/'; include($phpbb_root_path . 'config.php'); include($phpbb_root_path . 'extension.inc'); include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx); $userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_INDEX); ?>
Вземи пример от това: Код: <? define('IN_PHPBB', true); $phpbb_root_path ='forum/'; include($phpbb_root_path . 'config.php'); include($phpbb_root_path . 'extension.inc'); include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx); $userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_INDEX); ?>
H heji Registered 7 Август 2009 #4 сетих се преди да ми дадеш примера за да не спамя ще питам пак тук как мога да накарам да ми изведе имената на папките в папката include и да ги направи като падащо меню.
сетих се преди да ми дадеш примера за да не спамя ще питам пак тук как мога да накарам да ми изведе имената на папките в папката include и да ги направи като падащо меню.