инсталиране

animatora

Registered
някой ще се навие ли да ми инсталира едно пхпбб2 че нещо не ми се полу4ава???

И как не се получава кое не се получава точно кажи да ти помогна.

чесно казано не ми се занимава ,но щети обясня малко...
Значи зависи от хоста какъв е... Като заначало трябва да предоставя ПХП ... също така ще ти е нужна и една база дани така като влезнеш в PhpMyAdmin създаваш новата дб примерно с име phpbb така до тука с пхпмайадмин сега пишем следното в Browser http://сайта/папката на форума/

така сега ти се отваря инстал.пхп... и най-лесната е тази част ;-) Само попълване
dbname: името на дб в нашия случай "phpbb"
dbuser: потребителя на дб по принцип е "root" ,но зависи от хоста...
dbpass: паролата на дб това е паролата на потребителя "root" примерно ;-)
dbhost: в повечето случай е" localhost" но зависи от хоста на който инсталираш форума...

това са от части най важните неща другото е твойто инфо само пишеш
емайла ти
админ ник:
пасс:
пасс2:
ако се не лъжа ;-) УСППЕХ! ;-)

Виж първо този урок, а после този.
Прочети ги много хубаво и няма начин да не успееш да си инсталираш форум. Във първия урок има линк към урока как да си инсталираш сървър на компютъра (погледни го и него ;) )

adrian каза:
Виж първо този урок, а после този.
Прочети ги много хубаво и няма начин да не успееш да си инсталираш форум. Във първия урок има линк към урока как да си инсталираш сървър на компютъра (погледни го и него ;) )

Еми не става. Като напиша http:// моето IP/phpmyadmin ми дава "The page cannot be found"

пробвай само с localhost

П.С. Сигурен ли си, че си инсталирал xampp правилно? Skype, ICQ и други такива програми бяха ли ти изключени когато го инсталира, защото apache-то и skype ползват един и същи порт и може това да е проблема ;)

adrian каза:
пробвай само с localhost

П.С. Сигурен ли си, че си инсталирал xampp правилно? Skype, ICQ и други такива програми бяха ли ти изключени когато го инсталира, защото apache-то и skype ползват един и същи порт и може това да е проблема ;)

Верно бе, забравих за скайпа. А сега наново ли ще трябва да го инстална?

Back
Горе