Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
B13_Savage каза:Аз имах И-нет радио до скоро ... "Забранено" ? Ест., че не е забранено, все пак програмите, които го излъчват са фрийуеър, а тук никои няма нелегална музика на PC-to нали :twisted:
Aaa ? Нищо не разбрах :shock:index каза:Знам че този пост не му е тука мястото но аз да попитам , как да направа ТВ , не за комп а за Телевизор. AaAaAaAaAa!!!!!!В този сайт има някаде на админа (мисля) как се прави интернет радио , ше се опитам пак да го намеря
несамо лиценз а й договор с кабелните операториindex каза:Искам да си направя Телевизия като БТВ , самоче да пуснам аз филми , само за квартала или требе лиценЗзЗзЗзЗзЗ и за това ... ????
oem каза:Извадка от сайта на ПРОФОН
ТАРИФА ЗА НАЦИОНАЛНО ЛИЦЕНЗИРАНЕ НА МЕДИИ, ИЗЛЪЧВАЩИ В ИНТЕРНЕТ
МЕСЕЧНИ ТВЪРДИ СУМИ ЗА ЕДНА НЕИНТЕРАКТИВНА 24-ЧАСОВА ПРОГРАМА ИЗЛЪЧВАНА В ИНТЕРНЕТ ОТ ТЪРГОВСКИ ОПЕРАТОР
Възнаграждението се формира от две части - (1) сума на възнаграждението за използване на репертоар и (2) сума на възнаграждението за адмнинистриране, а в случаите на WEBCASTING и от трета част - (3) сума за правото на копиране на звуко-/видеозаписи.
2. Размер на възнаграждение за администриране на репертоар, отделно от възнаграждението по т.1 в размер на 10% от твърдите суми.
3. Радио/телевизионните оператори, излъчващи само в интернет (които осъществяват WEBCASTING), заплащат отделно от възнаграждението по т.1 и т.2 и 15% от месечната твърда сума за правото да копират звуко/видеозаписите, поради специфичната необходимост от това за този вид използване.
ДЕФИНИЦИИ:
1. ТЕХНИЧЕСКИ ДОПУСТИМ БРОЙ ЕДНОВРЕМЕННИ ВРЪЗКИ ОЗНАЧАВА: Брой възможни потребители, които могат да се свържат чрез компютъра си с оператора, предоставящ услугата WEBCASTING и/или SIMULCASTING. ако броят на възможните потребители се мени, взема се средноаритметичният брой за месец.
2. SIMULCASTING: Излъчване на звуко-/видеозаписи, включени в една неинтерактивна радио/телевизионна програма в Интернет, едновременно и в непроменен вид с нейното излъчване по ефир и/или кабел и/или сателит.
3. WEBCASTING: Излъчване (стрийминг) на звуко-/видеозаписи, включени в една неинтерактивна радио/телевизионна програма единствено в Интернет, когато основната цел на услугата не е продажба, реклама или промоция на специфични продукти и услуги, различни от звукозаписи, концерти на живо или други музикални събития.
ЗАБЕЛЕЖКИ:
1. ТЕХНИЧЕСКИ ДОПУСТИМ БРОЙ ЕДНОВРЕМЕННИ ВРЪЗКИ СЕ ДОКАЗВА СЪС:
1. Заверени копия от заявени по договор технически параметри на хардуера за излъчване в Интернет
и/или
2. Заверено копие от приемо-предавателния протокол с описание на техническите параметри на изпълнения хардуер
и/или
3. Заверени копия от техническото описание на хардуера за излъчване в Интернет
и/или
4. Заверени копия от техническото описание на софтуера за излъчване в Интернет.
2. ОТСТЪПКИ:
1. За две или повече програми, създавани от една и съща Интернет медия, в размер на 15% от формираното в съответствие с настоящата тарифа възнаграждение..
2. За Интернет-медии с обществен характер на създаваната програма, в размер на 50% от формираното в съответствие с настоящата тарифа възнаграждение.
===============================
Ако не сте търговски оператор отново плащате но по- малко!
index каза:Знам че този пост не му е тука мястото но аз да попитам , как да направа ТВ , не за комп а за Телевизор. AaAaAaAaAa!!!!!!В този сайт има някаде на админа (мисля) как се прави интернет радио , ше се опитам пак да го намеря