интернет радио

mizarck

Registered
Здравейте,
резих да си направя нещо като интернет радио но нз дали е позволено
въпроса
забраненоли е да пускам интернет радио ще са само техно пърчета не са бългорски

Благодаря предварително за помоща

Аз имах И-нет радио до скоро ... "Забранено" ? Ест., че не е забранено, все пак програмите, които го излъчват са фрийуеър, а тук никои няма нелегална музика на PC-to нали :twisted:

B13_Savage каза:
Аз имах И-нет радио до скоро ... "Забранено" ? Ест., че не е забранено, все пак програмите, които го излъчват са фрийуеър, а тук никои няма нелегална музика на PC-to нали :twisted:

10х за памаща
а за нелегалната музика не е много само към 400гб но за "всички парчита имам лиценз" :D :D

Знам че този пост не му е тука мястото но аз да попитам , как да направа ТВ , не за комп а за Телевизор. AaAaAaAaAa!!!!!!В този сайт има някаде на админа (мисля) как се прави интернет радио , ше се опитам пак да го намеря

index каза:
Знам че този пост не му е тука мястото но аз да попитам , как да направа ТВ , не за комп а за Телевизор. AaAaAaAaAa!!!!!!В този сайт има някаде на админа (мисля) как се прави интернет радио , ше се опитам пак да го намеря
Aaa ? Нищо не разбрах :shock:

Искам да си направя Телевизия като БТВ , самоче да пуснам аз филми , само за квартала или требе лиценЗзЗзЗзЗзЗ и за това ... ????

index каза:
Искам да си направя Телевизия като БТВ , самоче да пуснам аз филми , само за квартала или требе лиценЗзЗзЗзЗзЗ и за това ... ????
несамо лиценз а й договор с кабелните оператори
лиценза е към 100 000 на месец и оделно трябва да плащаш за излъчването на даден филм

oem каза:
Извадка от сайта на ПРОФОН

ТАРИФА ЗА НАЦИОНАЛНО ЛИЦЕНЗИРАНЕ НА МЕДИИ, ИЗЛЪЧВАЩИ В ИНТЕРНЕТ

МЕСЕЧНИ ТВЪРДИ СУМИ ЗА ЕДНА НЕИНТЕРАКТИВНА 24-ЧАСОВА ПРОГРАМА ИЗЛЪЧВАНА В ИНТЕРНЕТ ОТ ТЪРГОВСКИ ОПЕРАТОР

Възнаграждението се формира от две части - (1) сума на възнаграждението за използване на репертоар и (2) сума на възнаграждението за адмнинистриране, а в случаите на WEBCASTING и от трета част - (3) сума за правото на копиране на звуко-/видеозаписи.

ceniuh6.gif

2. Размер на възнаграждение за администриране на репертоар, отделно от възнаграждението по т.1 в размер на 10% от твърдите суми.

3. Радио/телевизионните оператори, излъчващи само в интернет (които осъществяват WEBCASTING), заплащат отделно от възнаграждението по т.1 и т.2 и 15% от месечната твърда сума за правото да копират звуко/видеозаписите, поради специфичната необходимост от това за този вид използване.

ДЕФИНИЦИИ:

1. ТЕХНИЧЕСКИ ДОПУСТИМ БРОЙ ЕДНОВРЕМЕННИ ВРЪЗКИ ОЗНАЧАВА: Брой възможни потребители, които могат да се свържат чрез компютъра си с оператора, предоставящ услугата WEBCASTING и/или SIMULCASTING. ако броят на възможните потребители се мени, взема се средноаритметичният брой за месец.

2. SIMULCASTING: Излъчване на звуко-/видеозаписи, включени в една неинтерактивна радио/телевизионна програма в Интернет, едновременно и в непроменен вид с нейното излъчване по ефир и/или кабел и/или сателит.

3. WEBCASTING: Излъчване (стрийминг) на звуко-/видеозаписи, включени в една неинтерактивна радио/телевизионна програма единствено в Интернет, когато основната цел на услугата не е продажба, реклама или промоция на специфични продукти и услуги, различни от звукозаписи, концерти на живо или други музикални събития.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

1. ТЕХНИЧЕСКИ ДОПУСТИМ БРОЙ ЕДНОВРЕМЕННИ ВРЪЗКИ СЕ ДОКАЗВА СЪС:

1. Заверени копия от заявени по договор технически параметри на хардуера за излъчване в Интернет

и/или

2. Заверено копие от приемо-предавателния протокол с описание на техническите параметри на изпълнения хардуер

и/или

3. Заверени копия от техническото описание на хардуера за излъчване в Интернет

и/или

4. Заверени копия от техническото описание на софтуера за излъчване в Интернет.

2. ОТСТЪПКИ:

1. За две или повече програми, създавани от една и съща Интернет медия, в размер на 15% от формираното в съответствие с настоящата тарифа възнаграждение..

2. За Интернет-медии с обществен характер на създаваната програма, в размер на 50% от формираното в съответствие с настоящата тарифа възнаграждение.

===============================

Ако не сте търговски оператор отново плащате но по- малко!

index каза:

http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=362

Back
Горе