Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
mute каза:значи пуснал сам си апаче и сам сложил малко музика филми и такива подобни искам да има тарсачка която да тарси от директорията с фаиловете как точно да стане ?
ето това е саита http://100.maxcom-bg.com:85/ и искам под линковете кам папките на сложа една тарсачка
mute каза:този саит немиго отваря![]()
// Variable for MySQL, Променливи за MySQL
$username="root"; //потребителско име на базата данни
$password=""; //парола на базата данни
$databases="MySQL"; //име на базата данни
$mysql_conect="localhost"; //хост
mute каза:еи това немога да си оправя
нямам си представа какво ми е името и другите му глупости.Код:// Variable for MySQL, Променливи за MySQL $username="root"; //потребителско име на базата данни $password=""; //парола на базата данни $databases="MySQL"; //име на базата данни $mysql_conect="localhost"; //хост
проблема е че незнам как да си настроя БД неси знам нито името нито паролата
mute каза:да става вапрос за 600-700 мп3-ки
горе долу разбрах за какво става вапрос проблема ми е че незнам как д си сложа парола на MySql и както и да е ..... ще продалжавам да пробвам .... подписа ми![]()
phpMyAdmin се опита да се свърже към MySQL сървъра, но сървъра отхвърли конекцията. Трябва да проверите хоста, потребителското име и паролата в config.inc.php файла и да се уверите, че те отговарят на информацията предоставена от администратора на MySQL сървъра.
това стана защото му сложих парола1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)
mute каза:преебах нещо Mysql показва ми някаква грешка
phpMyAdmin се опита да се свърже към MySQL сървъра, но сървъра отхвърли конекцията. Трябва да проверите хоста, потребителското име и паролата в config.inc.php файла и да се уверите, че те отговарят на информацията предоставена от администратора на MySQL сървъра.това стана защото му сложих парола1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)![]()
<FORM ACTION="index.php" METHOD=POST>
<INPUT TYPE="text" NAME="search" value="" size="12" maxlength="12"><br>
<INPUT TYPE=submit value=Search >
</FORM>
<?PHP
$ip= getenv("REMOTE_ADDR");
$current_dir = '../mp3';
$dir = opendir($current_dir);
$search=$HTTP_POST_VARS['search'];
$search = strtolower($search);
if ( $search =='')
{