какво става

mania

Registered
Не мога да разбера само при мен ли има проблем или при всички.От два часа ми дав че няма нови теми и нови коментари.Изобщо не ми светват бутоните.И при вас ли е така?

mania каза:
Не мога да разбера само при мен ли има проблем или при всички.От два часа ми дав че няма нови теми и нови коментари.Изобщо не ми светват бутоните.И при вас ли е така?

И при мен е същото. пробвах да не е от хешове, кукита ама не.

На мен ми ги показва... ей сега на тази тема ми светна оранжево, че е нова, на раздел дъра-бъра също ми беше светнало, на другите форуми с нови мнения също :shock:

и аз имам същия проблем и е така от сутринта....
викам си - "пък чак толкоз ли няма койд а пише....???"

Аз вчера имах такъв проблем и то за съвсем малко , но сега всички си е нормално :shock:

И аз от вчера го имам проблема ама май е оправен вече като гледам че при всички е бил проблеми май нямаше нужда от преинстал и няколко триениета на всички временни файлове да не би да е било от тях :?

jooorooo каза:
mania каза:

И при мен е същото. пробвах да не е от хешове, кукита ама не.

И при мен :roll:

С ИЕ съм , проблемът е същия. Изображението/записа се ъпдейтва само докато съм он-лайн. Всички други теми от деня при зареждането на адреса заварих с иконки за прочетени :(

Нормални са подобни проблеми и вероятно е временно. Малко по-трудна е ориентацията, но новите теми/мнения излизат най-отпред, така че не е фатално :)

Предполагам, че като види темата Админ ще обясни на какво се дължи.

И при мен е така, затова почнах да излизам от форума, защото като вляза после пак и се виждат новите теми. Иначе както превех до сега вечно да съм влязъл и ми седяха като прочетени

adrian каза:
И при мен е така, затова почнах да излизам от форума, защото като вляза после пак и се виждат новите теми. Иначе както превех до сега вечно да съм влязъл и ми седяха като прочетени

а при мен е обратното

Абе на мен ми светеха темите, но бяха доста малко :shock: и аз се учудих как така никои не е писал.

Back
Горе