какво трябва да направя

SLASH

Registered
какво да направя опитах се да кача IPBна хостинга но като зареда индекс и стигна до слагането на MYSQL данните всичко се оплита някой може ли да ми обясни какви точно данни трябва да сложа ето това ми изписва

Warning!

The following errors must be rectified before continuing!
Please go back and try again!

Connection error:

Access denied for user 'ipbadmin'@'localhost' (using password: YES)

User: root
Password: (демек няма (нищо не пишеш))
host: localhost

razbiva4 каза:
User: root
Password: (демек няма (нищо не пишеш))
host: localhost
Първо, не винаги руут-а е по дефаулт без парола.
И второ, човека каза че си го е качил на хостинг, което би трябвало да значи да си направи база данни и да си въведа правилно настройките за връзката.
Cheers :)

Access denied for user 'ipbadmin'@'localhost' (using password: YES)

Защо localhost?Нали казваш че си си го качил на хостинга, следователно там трябва да напишеш mysql хоста който са ти дали от сайта където хостваш примерно name.host.com или просто mysql.host.com с user и password

raiden
ако SQL сървърът е на същата машена кадето са и файловете това значи че там трябва да седи localhost освен ако не използва някаква друга база данни която не е на същият сървър

superhosting.bg това ми е хостинга ама нещо се оплита при настройките на SQL нали ви казах че не е на пцто хостинга
http://bg-science.info/pic/kotdodi/IPB/4411.jpg на картинката е как изглеждат настройките които трябва да направя снимката е от един сайт но кофтито е SQL каквото и да напиша излизат тези грешки помогнете моля ви се

Back
Горе