какъв е този форум???

SandPrince

Registered
някой може ли да ми каже кой е този форум:
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/cfrm/f/747107822

който ползват от ubi.com и от къде мога да си го сваля.

roskata каза:
Как може да ти харесва, тва се едно е омазано phpBB... Много е грозно.
Хаха и аз това се чуда :-) .Не е толкова хубав.Потърси в руските сайтове там трябва да го има :-) .Гледах в google има руски сайтове дет ползват този форум, а не вярвам да са плащали :twisted:

добре. друг въпрос.
тъй като трябва да правя един сайт и искам да вградя форума вътре кой форум бихте ми препоръчали.
ама да не е phpBb . искам нещо семпло, но функционално. нещо като форума на php-fusion. искам лесно да го вградя в сайта

а да бе
за PHP-Fusion и техните умрели модули и опити за форум. Сложи си IPB или vBulletin и смени тъпия Fusion.

roskata каза:
а да бе
за PHP-Fusion и техните умрели модули и опити за форум. Сложи си IPB или vBulletin и смени тъпия Fusion.

в момента не питам за настоящия ми сайт а за един друг сайт за който ми трябва форум.
ако е IPB ми трябва как да го интегрирам и вградя в сайта. питах тук никой не казва...не знаят кво да се прави.
за това ми трябва някой семпъл форум..

Има урок за общи регистрации на IPB и php-fusion, мога да ти дам мод, за да изкараш последните теми от форума и тва е.

roskata каза:
Има урок за общи регистрации на IPB и php-fusion, мога да ти дам мод, за да изкараш последните теми от форума и тва е.

оф ти четеш ли кaкво пиша.
не ми тярвба за php-fusion. сайта си го правя сам.

SandPrince каза:
roskata каза:
а да бе

в момента не питам за настоящия ми сайт а за един друг сайт за който ми трябва форум.
ако е IPB ми трябва как да го интегрирам и вградя в сайта. питах тук никой не казва...не знаят кво да се прави.
SandPrince интеграцията не вярвам
да е трудна, сигурно пак ще има някакъв
файл като overall_header.tpl в папката
на всеки стил и от там ще си добавяш
менютата на сайта и другите работки.

Smirnoff каза:
SandPrince каза:
roskata каза:
а да бе

SandPrince интеграцията не вярвам
да е трудна, сигурно пак ще има някакъв
файл като overall_header.tpl в папката
на всеки стил и от там ще си добавяш
менютата на сайта и другите работки.

аз със вграждането на phpBB в сайт не мога да се справя ти ми говориш за IPB.
не става.
аз намерих едно форумче:
http://minibbtest.virtualis.lv/minibb-test.php

не е лошо. даже е доста добро за 120-те КБ които е.
само трябва да видя как да го интегрирам....

давайте и вие някакви предложения

Понеже и аз исках на моя сайта да е някакъв по лек форум за това се спрях на два поне ма мене ми харесаха PunBB и MiniBB според мен са леки и ще станат :)

PunBB Свали
Mini BB Свали
Demo

Back
Горе