как да започна да уча английски

Frapety

Registered
дайте съвет как най-бързо ще започна да научавам английския език :lol:

не. уча друг език но много ми се иска да науча английския език а частните уроци са изключени някак чрез интернет не може ли :roll:

Защо да са изключени, в училище трябва два езика да учиш, кой е този който учиш! :)
Иначе наръчник трябва в нета да има. :wink:

И аз съм така... неуча английски уча немски , но него знам , знам английски ... как става тай нз .. :D .. Както и да е . Най забавно става , като глеадш филм , с субтитри , слушаш какво говорят и доло четеш субтитрите и разбираш кояд ума за какво е , аз запомнях преди .. вече няма какво да му помня :D

ArchangelS каза:
И аз съм така... неуча английски уча немски , но него знам , знам английски ... как става тай нз .. :D .. Както и да е . Най забавно става , като глеадш филм , с субтитри , слушаш какво говорят и доло четеш субтитрите и разбираш кояд ума за какво е , аз запомнях преди .. вече няма какво да му помня :D
Вземи български научи, мой човек, матури те чакат :)

Та, имаше една програма "Learn to speak English". Говориш на микрофона и то отчита произношението, водиш разговори с други хора, уроци... Полезна е, ползвах я на времето..

Иначе начина със субтитрите съм съгласен, ама трябва поне основите да имаш - да разбираш за какво иде реч..

Learn to speak English може ли линк да я сваля и това с основите като php хах от къде да ги науча :idea:

Back
Горе