как да накарам микрофона ми да проработи

Че какъв е по - точно проблема просто микрофона не ти работи? Пробва ли го при приятел да ли става да не е от микрофона ?

lub4o каза:
Че какъв е по - точно проблема просто микрофона не ти работи? Пробва ли го при приятел да ли става да не е от микрофона ?
не е от микрофона пробвах го на друг компютар и си работи а на моя пробвах на с други микрофони и пак не стана

Влизаш в Control Panel -> Sounds, Speech and Audio Devices ->
После отиваш на Voice и натискаш бутона Volume на Voice Recording
dff4c58e243a8891.JPG

И направи настройките така както са на снимката и се увери че си вкарал микрофона в правилна букса :shock:

А ако не стане доло в Старт Менюто имаш иконка на една колонка

eede815f1edde70e.JPG

Натискаш я. После отиваш на Options - > Properties и слагаш отметка на Microphone после отиваш пак на Options -> Advanced Controls и намираш къде пише Microphone тябва под надписа по надоло да има един бутон Advanced натискай го и слагаш отметка на 1.Mic boost

Влез в настройките на скайп "Инструменти -> Настройки

И виж дали настройките са ти такива

b5542420c3031805.JPG

аз съм с най-новата версия на skype и нямам устройството да ми е по подразбиране в windows но сам задал да ми е realtek HD audio input и output

Би трябвало като изкараш и вкараш буксата на микрофона, риътека да ти покаже, че си свързал микрофон. Това става ли? Пробвак с другите жаг-ове на компютъра.

Back
Горе