как да премахна буква от картинка

mizarck

Registered
Здравейте,
как да премахна това "Т" от тази картинка

84619_orig.jpg

Благодаря предварително

Сещам се за 2 неща. Първото е Clone Stamp Tool, а другото е да селектираш този кръг без рамката и да напарвиш градация в него с двата цвята, които може да вземеш от краищата на кръгчето. След тва с Gradient Tool го слагаш на Radial Gradient.

PoDMaTRiX каза:
Сещам се за 2 неща. Първото е Clone Stamp Tool, а другото е да селектираш този кръг без рамката и да напарвиш градация в него с двата цвята, които може да вземеш от краищата на кръгчето. След тва с Gradient Tool го слагаш на Radial Gradient.

с Clone Stamp Tool нестана много хубаво

супир начинаещ съв в фото шоп-а можеш ли да обясниш как да стане това което си описал по надоло или дай линк към урок

пп урок намерих само за Clone Stamp Tool :(

За второто няма урок. Тва е моя техника :lol: а м/у другото бих ти го напарвил ама нещо днес квот сваля от дата като картинка и като го отварям ми пише неки инвалидни ДЖИПЕГ формати и неки такива. Абе бозава работа :)

PoDMaTRiX каза:
За второто няма урок. Тва е моя техника :lol: а м/у другото бих ти го напарвил ама нещо днес квот сваля от дата като картинка и като го отварям ми пише неки инвалидни ДЖИПЕГ формати и неки такива. Абе бозава работа :)

неми трябва друг да ми го направи а да си свърша работата и да се науча как става

предлагам ти да си го направиш целия кръг наново от началото що дори да докараш некав свестер резултат на изрязване и пълнене кога решиш да сменяш логото ша стане неква касапница. довечера ша врътна някои ред как да го докараш

п.п. може да пробваш някои урок за докарване на Mac бутон.

Back
Горе