Искам да си пусна сайт.Сайта ми е готов работи през xampp купил съм си домейн вчера ми го пуснаха ама остана проблема как да свържа xampp със света ... някакви настройки на DNS маи трява да се правят от сайта от където съм взел домейна. Домейна е купен от суперхостинг. Писах на съпорта и те ми пратиха линк кам FAQ еми аз го прочетох , но и така не разбрах.Пробвах какво ли не и не ми тръгва и това.Отворих портове във рутера(80 и 8080).И не става трябва някъде да дам пътя до сайта си, но никаде го няма това нещо и си мисля че може би трябва някъде в apache - то трябва да направя нещо в нета търся ама няма това което ми трябва.Ако някои го е правил и е използвал услугите на superhosting моля нека обясни.
Ами отиваш на "Управление на домейни", във клиентския профил. И там ще видиш домейна ти, и пише "Контактни данни" и "Настройки на DNS", избери второто за DNS. След това избери "Активация на DNS хостинг, и си въведи IP-то. След това натисни "Редактирай". И чакаш докато записите на DNS сървърите се обноват(От 2 до 24 часа). Ако кабела ти е директно във лан картата, не пипай нищо само чакай. Ако не е така го обясни във темата, или ако имаш някакъв въпрос. Ще се радвам да ти отговоря.