как се справяте с гнева

Статус
Not open for further replies.

SandPrince

Registered
Някой път...днес...беше такъв ден...просто за около 10 мин бях толкова бесен (и още съм под напрежение), че исках да убия някой...
Рядко си изпускам така нервите, ама стане ли..
Добре че не влезна някой да ме притенсява, не знам сигурно щях да го убия.

Имате ли такива моменти и как се кротвате.
Как си изливате гнева без да чупите като мен пъвото което ви попадне пред очите и да се държите сякаш са ви хванали от гората...
Помагайте, че съм луднал просто.

SandPrince един съвет, прекалено на присърце вземаш нещата. Тук в форума много пъти го показваш това. Трябва да се научиш да се контролираш енергията в теб от този гняв. Колкото повече се ядосваш, толкова по е зле за теб и околните. Рано или късно околните няма да могат да изтраят този гняв и ще си заминат.Намери си една приятелка и уталожили нервите си при нея и ще си по спокоен. Тогава няма толкова агресивно да реагираш. Другият метод за контрол на агресията е дисциплината. При военните не се позволява някой да избухва , защото ще има наказания.
Лично аз как се справям , ами не мисля на това , много е лесно.
Голям човек си и не си дете за да не можеш да се контролираш.

staf каза:
SandPrince един съвет, прекалено на присърце вземаш нещата. Тук в форума много пъти го показваш това. Трябва да се научиш да се контролираш енергията в теб от този гняв. Колкото повече се ядосваш, толкова по е зле за теб и околните. Рано или късно околните няма да могат да изтраят този гняв и ще си заминат.Намери си една приятелка и уталожили нервите си при нея и ще си по спокоен. Тогава няма толкова агресивно да реагираш. Другият метод за контрол на агресията е дисциплината. При военните не се позволява някой да избухва , защото ще има наказания.

братле,
тоя път не е относно форума. а и да е кога съм избухвал достатъчно силно че да го покажа във форума? аз не помня такъв случай...
Повярвай, избухна ли така както в момента бях, и е било заради туриста ще се рабере.
няма нищо общо с тука, въобще, повярвай ми.

съвсем за друго подивях и просто питам за да разбера как да се справям с това...
рядко избухвам, ама избухна ли да не си ми пред очите.

Когато не можеш да се контролираш просто се грабваш и тръгваш на някъде, така може да си мърмориш под нос, да си се сопаш, ама си сам и вървиш и просто си мислиш и в крайна сметка ти минава.

еми аз сам като тебе просто хващам една тетрадка с твърди корици бокса и почвам да я бия и се по успокоявам

BBC91 каза:
Според мен се правиш на интересен. (нищо лично просто мое мнение) :?:

Ok, щом се правя на интересен защо пишеш в темата ми?

fena каза:
Палиш един масур и всичко е ок 8) :D забравяш за гнева :D :D

Не пуша...треви :wink:

не пуша :D

SandPrince каза:
BBC91 каза:
Според мен се правиш на интересен. (нищо лично просто мое мнение) :?:

Ok, щом се правя на интересен защо пишеш в темата ми?

fena каза:
Палиш един масур и всичко е ок 8) :D забравяш за гнева :D :D

Не пуша...треви :wink:

не пуша :D
Това,че ще запалиш една цигара не означава ,че си пушач :).Попринцип честно да ти кажа това е единствения нормален лек.Другия е алкохола ,но не ти го препоръчвам :D.Попринцип има случай когато човек е извън контрол тогава е най добре просто да се усамоти някъде и да се успокой за 5-10мин това е :).

фитнес или както каза staf гадже. Изхабиш ли си някъде тестостерона и няма да се нервиш толкова много

ако не мога да се сдържа гнева си към някой, който ме предизвиква, просто го спуквам от бой, иначе се успокоявам с псувня или гадже, както вика staf :mrgreen:

SandPrince каза:
staf каза:

братле,
тоя път не е относно форума. а и да е кога съм избухвал достатъчно силно че да го покажа във форума? аз не помня такъв случай...
Повярвай, избухна ли така както в момента бях, и е било заради туриста ще се рабере.
няма нищо общо с тука, въобще, повярвай ми.

съвсем за друго подивях и просто питам за да разбера как да се справям с това...
рядко избухвам, ама избухна ли да не си ми пред очите.

Не не , аз не ти говоря точно за форума, примерно говоря.
Когато си ядосан трябва да си излееш гнева, но не и да демонстрираш това.
Такива неща като "пребиване" и др. са детски неща , не е сериозно за голям човек да го прави.
Съвета ми е да не демонстрираш когато си ядосан , защото хората край теб ще се изнервят и те от тебе.
Също не трябва да задържаш гнева в себе си.
Гнева се контролира , чрез дисциплина , която сам трябва са си наложиш.
Ако показваш , че си ядосан враговете ти ще се възползват от това и ще те нападат.
За това трябва да си спокоен и сдържан.
Аз когато съм ядосан , не викам , не чупя , а спортувам.
Трябва да си намериш нещо което да правиш.
Секс с любимата ще те успокои и няма да мислиш за твоя гняв.
Когато се гневиш ти вредиш на себе си.
Гневът е твоя враг.
Запомни го това.

:?:

federer_11 каза:
ако не мога да се сдържа гнева си към някой, който ме предизвиква, просто го спуквам от бой, иначе се успокоявам с псувня или гадже, както вика staf :mrgreen:
Често ли ти се случва да се ядосаш и да спукаш някой от бой? :lol: :lol: :lol: :lol:

SandPrince каза:
Някой път...днес...беше такъв ден...просто за около 10 мин бях толкова бесен (и още съм под напрежение), че исках да убия някой...
Рядко си изпускам така нервите, ама стане ли..
Добре че не влезна някой да ме притенсява, не знам сигурно щях да го убия.

Имате ли такива моменти и как се кротвате.
Как си изливате гнева без да чупите като мен пъвото което ви попадне пред очите и да се държите сякаш са ви хванали от гората...
Помагайте, че съм луднал просто.

Значи все още не ти се е случвало на неподходящо място и хора , явно трябва някъде да ти направят главата мека за да се усетиш :)

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе