Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
function focusField(type, which) {
if(type) {
if(which.value == which.defaultValue) {
which.value = '';
}
else {
which.select();
}
}
else {
if(which.value == '') {
which.value = which.defaultValue;
}
}
}
<input value="Nickname" onfocus="focusField(1, this)" onblur="focusField(0, this)">
Access каза:как да направя това ?
буквите във формата и след като цъкнеш вътре те изчезват
Slavei каза:Access каза:как да направя това ?
ако ще го ползваш за логин, имай в предвид, че повечето хора се объркват и натискат директно бутона "Вход", мислейки си че браузърът им е запомнил паролата от предишното логване... или си пишат узера и решават, че браузъра автоматично им е дописал паролата или не знам си какво... това не е мое мнение, а ФАКТ!
Slavei каза:Access каза:как да направя това ?
ако ще го ползваш за логин, имай в предвид, че повечето хора се объркват и натискат директно бутона "Вход", мислейки си че браузърът им е запомнил паролата от предишното логване... или си пишат узера и решават, че браузъра автоматично им е дописал паролата или не знам си какво... това не е мое мнение, а ФАКТ!
Access каза:Slavei каза:Access каза:как да направя това ?
за логин ще го ползвам, да!
надали има такива хора, а и да има те са малко
още не съм чувал за таква случка :lol: въпреки това ще си остане така :twisted: