как сте с цигарите

Без да прибавяме разни събирания, излизания и тем подобни - една кутия на ден си ме устройва.

Ми аз даже ги бях спрял.. за около 2 месеца, после от цегарка.. две.. и пак.Не съм фен на конкретна марка но се пуши Boro, Viceroy, Victory.. Ма Като гледам цените пак ще се спират.. от 1.10 до 1.40 оскъпяване.. и то борото стана 6лв... Разбирам, че такива се цените по европата, ма тук не са и тамошните заплати..
Иначе отвреме на време пушим и други работи.

Аз пуша, но не редевно (смисъл не пуша по 1 кутия на ден, мога и без да пуша).. Иначе като пуша, пуша LM.. :)

@kWo и аз пуших бяло малборо. После ги спрях, но навика много ме натиска. След което реших да пуша с приятели само когато седнем някъде на заведение примерно и тои от най-леките - Victory 1, и то маиксимум 2-3 цигари на ден, колкото да утолим навика, а и тренирам 2 спорта и мисля, че няма да ми влияе особено :)

Мразя цигари, още повече цигарения дим, който в лоши за мен обстоятелства идва към мен. В такива случаи ми идва да се развикам на пушача.. :x

то борото че е 6 кинта тва не е проблем .. тоест цените никога не са ми минавали ама никога през главата кои колко струват
ся за 2 3 лв няма проблеми

до сега освен Marlboro,Parlament и Victory друго не съм пушил с изключение на някой кризисни моменти хаха

мен гледката само ме напушва от Zippo-то до кутията с Marl.

а относно спорта при мен е пълен обрат
преди 2 години ме искаха в национала по баскет, а ся съм заклет пушач

1 кутия KARELIA 100 на ден заминава..пред компа, а ако изляза на кафенце някаде утиди кутия и нещо..

като излезна вечер на дискотека а У
там цигарите незнайно защо ги паля през 5 10 мин по навик
за това още като излизам вечерта взимам една кутия винаги

дет са вика пари да нямаш, ама цигарите да са на лице !

За 12 години изпуших един тир цигари но ги спрях.
Беше тежко . Преди пушех по 2-3 кутии на ден пред компютъра.
Вече година и половина не съм палил. Напълнях но поне се оправих
от проблемите с белите дробове.
Всъщност се надявам да съм се оправил. Не съм се преглеждал от както бях зле и не смея да ходя на доктор .

Не пушете или ако пушите ги отказвайте. Много е опасно и ако продължавате ще закъсате със здравето.
Голяма тъпотия е това и много вреден и грозен навик.

единственно така се справям с нервите!!!

иначе кво ли не съм правил от нерви..

а аз редовно съм с тях, това обяснява non stop пушенето и културното ми писане в форума насилствено по 1 или друг начин :!:
xax

Ужас, мразя цигари. Пробвал съм веднъж преди няколко години, просто от любопитство, но нищо повече. Често спортувам, играя баскетбол, когато ми остане време. За нищо на света не бих започнал да пуша. Имам си проблеми, както всички, но не ги решавам с цигари.
Много ми е интересно, някои мои приятелки на по 16-17 години, пушат доста (по кутия на ден, може и повече) и казват, че е от стрес.. Какъв стрес на 16? Като станат на по 23-24 направо не ги мисля, с по 2 цигари в устата ще стоят. Пълни глупости според мен.
Всички пушат заради газарията, това е. Никой не пуши от нерви. Като застанеш в една компания от 8-9 души и всички пушат освен теб, 1-2 пъти ще се противиш, но накрая ще си дръпнеш и ти.
Глупава работа според мен. Чисто пропиляване на пари издраве...

kWo каза:
единственно така се справям с нервите!!!

иначе кво ли не съм правил от нерви..

Ама моля ти се, това оправдание за нервите е изключително глупаво и за хора със слаба психика!

F1r3Fl3x каза:
Ужас, мразя цигари. Пробвал съм веднъж преди няколко години, просто от любопитство, но нищо повече. Често спортувам, играя баскетбол, когато ми остане време. За нищо на света не бих започнал да пуша. Имам си проблеми, както всички, но не ги решавам с цигари.
Много ми е интересно, някои мои приятелки на по 16-17 години, пушат доста (по кутия на ден, може и повече) и казват, че е от стрес.. Какъв стрес на 16? Като станат на по 23-24 направо не ги мисля, с по 2 цигари в устата ще стоят. Пълни глупости според мен.
Всички пушат заради газарията, това е. Никой не пуши от нерви. Като застанеш в една компания от 8-9 души и всички пушат освен теб, 1-2 пъти ще се противиш, но накрая ще си дръпнеш и ти.
Глупава работа според мен. Чисто пропиляване на пари издраве...

бъркаш!
може да започват да пушат от гЪзариятя, но после не е така.. то се знае

а това което са ти казали за стреса, ако са се изказали ей така на вятъра може, но на по 15 16 и 14 години дори има хора които са видяли много в живота адски много.. проблеми и не само
така че не ми се коментира по тоя въпрос

Back
Горе