като свърши реда да пренася на нов ред

amarok

Registered
Може ли да ми кажете как ще стане като свърши реда да пренася на нов ред както е тук като се пуска нова тема или се пише отговор ето кода

Код:
<input style='width:350px; height:150px;' type=\"text\" name=\"description\" value=".$row['description']." >

http://bg2.php.net/manual/bg/function.wordwrap.php

Пробвай с тва... Не знам дали ще ти свършо работа :wink:

Айде кажете как става това както е тук в форума като свърши мястото на реда да пренася на нов ред 8)

Ами точно така е ..
Примерно редът ако е от 125 символа когато станат 125 пренася на нов ред.. wordwrap ти трябва.. ;]

Сега пак ще ви обесня какво искам значи тук в форума го има това нещо ето сега като пиша отговор в полето и като отида на края ми пренася на новия ред да пиша кажете как става :cry:

Еми за това на браузърите има view page source даваш го и търсиш каквото ти трябва. Това е кода за полето за отговор във форума тук. Пробвай не знам дали ще стане.

Код:
<textarea name="message" rows="25" cols="35" wrap="virtual" style="width:450px" tabindex="3"></textarea>

Пак седи така и се разтяга аз искам както е тук в форума като се пише отговор или като се пуска тема като пиша нещо и реда вече свършва да започва нов ред :?

Back
Горе