изтеглих си скрипта от урока за анкетата, но като запиша vote.php и гласувам от формата form.html вместо коректен резултат брой на гласували ми дава част от рнр кода
; echo "Norton - ".$b." гласа
"; echo "Panda - ".$c." гласа
"; exit; } } } if ($vote==a) {$a=$a+1;} if ($vote==b) {$b=$b+1;} if ($vote==c) {$c=$c+1;} $zapisdb=$a."\n".$b."\n".$c; $zapisip=$ipaddress."\n"; $fp = fopen ( "db.inc" ,"w"); fwrite($fp, $zapisdb ); fclose($fp); $fp = fopen ( "ip.inc" ,"a"); fwrite($fp, $zapisip ); fclose($fp); echo 'Резултати :
'; echo 'Kaspersky - '.$a.' гласа
'; echo "Norton - ".$b." гласа
"; ?>
Моля помогнете! къде е грешката?
или ако някой знае друго действащо скриптче за анкета ( обикновенна и със снимки - т.е . да може да се гласува примерно за момиче на сайта и т.н.) да препоръча, че ми трябва спешно!
МЕРСИ ! МЕРСИ!!!

; echo "Norton - ".$b." гласа
"; exit; } } } if ($vote==a) {$a=$a+1;} if ($vote==b) {$b=$b+1;} if ($vote==c) {$c=$c+1;} $zapisdb=$a."\n".$b."\n".$c; $zapisip=$ipaddress."\n"; $fp = fopen ( "db.inc" ,"w"); fwrite($fp, $zapisdb ); fclose($fp); $fp = fopen ( "ip.inc" ,"a"); fwrite($fp, $zapisip ); fclose($fp); echo 'Резултати :
'; echo 'Kaspersky - '.$a.' гласа
'; echo "Norton - ".$b." гласа
"; ?>
Моля помогнете! къде е грешката?

или ако някой знае друго действащо скриптче за анкета ( обикновенна и със снимки - т.е . да може да се гласува примерно за момиче на сайта и т.н.) да препоръча, че ми трябва спешно!
МЕРСИ ! МЕРСИ!!!