къде ми е грешката в скрипта

mute

Registered
Къде ми е грешката в скрипта като го направя само с три променливи работи но с като пробвам с повече неще
нещо в самава заявка ам къде !
кво тава ...
Код:
  <form action="brokeri.php" method="post">
     Име:<input  type="text" name="ime" /><br />
	 Страница:<input type="text" name="link" /><br />
	 Mин депозит:<input type="text"  name="mindepozit"/><br />
	 Маржин:<input type="text"  name="marjin"/><br />
	 Спред (ф/п):<input type="text" name="spred"/><br />
	 Мин обем:<input type="text"  name="minobem"/><br />
	 Суап:<input type="text"  name="suap"/><br />
	 Забранени зони/слипидж<input type="text"  name="zabzoni"/><br />
	 Лихва<input type="text"  name="lihva"/><br />
	 Хеджиране <input type="text"  name="hedjirane"/><br />
	 Маржин кол <input type="text"  name="marjinkol"/><br />
	 Покет пс достъп<input type="text"  name="poketpc"/><br />
	 С.Н.А.Ф.<input type="text"  name="snaf"/><br />
	 <input type="submit" />
  </form>
<?php
$ime=$_POST['ime'];
$stranica=$_POST['link'];
$mindepozit=$_POST['mindepozit'];
$marjin=$_POST['marjin'];
$spred=$_POST['spred'];
$minobem=$_POST['minobem'];
$suap=$_POST['suap'];
$zabzoni=$_POST['zabzoni'];
$lihva=$_POST['lihva'];
$hedjirane=$_POST['hedjirane'];
$marjinkol=$_POST['marjinkol'];
$poketpc=$_POST['poketpc'];
$snaf=$_POST['snaf'];

include('../conn.php');
mysql_connect("localhost",$user,$password) or die ( 'проблем при свързване с MySQL!' );
mysql_select_db($database) or die ( 'Грешка при връзката!' ); 
mysql_query("INSERT brokeri (name, link, mindepozit, marjin, spred, minobem, suap, zabranenizoni, lihva, hedjirane, marjinkol, poketpc, snaf ) VALUES ('$ime', '$stranica','$mindepozit','$marjin','$spred','$minobem','$suap','$zabzoni','$lihva','$hedjirane','$marjinkol','$pokerpc','$snaf')");
mysql_close() ;
echo($ime);
?>
 

Admin

Registered
НЯкое име на поле от таблицата е грешно написано:

name, link, mindepozit, marjin, spred, minobem, suap, zabranenizoni, lihva, hedjirane, marjinkol, poketpc, snaf

Погледни пак всички имена на полета и виж да не си объркал някоя буква .

Иначе не виждам друга грешка.
Щом работи с три а с повече не иска значи че заявката е правилна но
някое име на поле е грешно написано.
Провери пак.

И кажи каква грешка ти дава.
 

mute

Registered
преписах всички имена нановов и стана
днеска правя мн глупави грешки от бързане и после се бавя 1 час докато намеря грешките
 

bafitu

Registered
ти си се оправил ама аз пак да си кажа :)
$poketpc=$_POST['poketpc'];
и после си написал в заявката :
,'$pokerpc',
както и да е :) :?:
 

Горе