Боби мисля, че беше споменал , че самите ти уроци в сайта са в файлове а линковете към тях се записва в базата.Еми аз сега правя една система за тестове и искам вместо да са линкове тестовете да са примерно test.php?id=23 или test.php?his=23 но това последствие ще се реши.Трябва ми как да записва в базата , че като конектни да изкарва направо садържаниете на файла.
Примерно всички тестове са с име 1.php;2.php;3.php....
и аз от самия скрипт с който ги добавям казвам 1.php ще е тест за История , 2.php ще е за Химия и така нататък.И от базата примерно ще изкарва всички от История и като се щракне да бъде test.php?his=23 и да показва файла 1.php МОЛЯ ако има начин да стане дами помогнете.
П.С.
Мислех ЛС да ти пращам, но може и друг да има същия проблем и да го намери в форума :wink:
Примерно всички тестове са с име 1.php;2.php;3.php....
и аз от самия скрипт с който ги добавям казвам 1.php ще е тест за История , 2.php ще е за Химия и така нататък.И от базата примерно ще изкарва всички от История и като се щракне да бъде test.php?his=23 и да показва файла 1.php МОЛЯ ако има начин да стане дами помогнете.
П.С.
Мислех ЛС да ти пращам, но може и друг да има същия проблем и да го намери в форума :wink: