личен сайт :)

Ефекта на мишката го направи козметичен, не толкова силен.
Какъв фрейм рейт позлваш ? Аз мойте неща ги правя на 120 (повечето) и с анимиране с AS всичко върви мазничко .. Откъм дизайн не ми харесва :)
Keep up the good work mate :D

И на мене дизайна не ми харесва.Това,черното въврху бутоните е направо ужасно.Прилича .... и аз незнам на какво да го оприлича.

Kaжи по конкретно кво искаш да кажеш с това за мишката, фрей рейт:12 :П.Не съм свикна да го слагам на повече защото трябва да прави много дълги фреймове за да може да сване по плавно преминаване на изображение в изображение(или каквото имам).Само толко ли можа да ме "похвалиш"

Реално погледнато и аз незнам на какво прилича - май на нищо :П

Оправи мишока. От тоя ефект ме избива на садизъм :P Ако анимираш с Екшън скрипт може да ползваш какъвто си фрейм рейт искаш (там анимирането просто можеш да го зададеш в секунди). Понаправи дизайн нещо, разкарай се до девиантарт за вдъхновение, вкарай малко повечко ефекти :wink:

Фрейм рейт на 30+Angle = Тук

Нов дизайн направен сега само Angle = Тук

О вече ми се спи и нз. кво става

Кво да го направя тоя плъх - цват, големина, форма кое да промена?!?

Лично мене нито едно от двете дизайнчета не ме кефят....

ами тъй като не съм компетентен в облста на Flash няма да се изказвам много но ще кажа че като дизайн не ми харесва - всичко прилича на курабийки.
и имаш неква двусмислица в текста като щракнеш на HOME

Ужас и косми! :lol:
Изтрий този сайт, за доброто на човечеството!!!
Не се обиждай, ама...ти помагам така.
И не използвай флаш!

е стига толко критика след малко (ако го довършя) ще покажа още нещо и дано ви хареса, че вече нз. :) Сега немерих едно мн старо и искам да ви го покажа Тук

П.С. Никога няма да изоставя флаша

Back
Горе