малко вицове

Статус
Not open for further replies.

yasbg

Registered
Блондинка се вози в трамвая. Ватманът съобщава: - Следваща спирка "8 Март". Блондинката чука на вратата: - А, такова, по-рано не може ли да се слиза...

Шефовете на китайските и българските мутри ще се срещат в София. Българския Кръстник нарежда на доверения си адютант: - Компир, бегай с мерджана до аерогарата да посрещнеш китайския шеф. Обаче внимавай, казва се г-н Хой! Да не стане издънка и да се червим пред колегите от Азия, ей! Компира повтарял, повтарял до аерогарата: "Хой, Хой, Хой..." Когато пристигнал знатният гост, борецът щастливо го посрещнал: - Добре дошъл, г-н Кор!

Един мъж си купил компютър, но искал да си сложи парола за log in. Човекът написал "пенис". Компютърът изписал: "Ключът е отхвърлен: не е достатъчно дълъг".

Майка и малката й дъщеря се разхождат из залите на Лувъра. Изведнъж стигнали до статуя на гол мъж. - Какво е това? - попитало детето и посочило пениса. - Искам и аз да имам такова нещо! Много притеснена, майката набързо отговорила: - Ако си послушна, когато пораснеш, ще имаш! - А ако съм лошо момиче? - Тогава ще имаш много от тези.

Шепот в киното: - Скъпи, защо си толкова студен днес? - Скъпа, хванала си сладоледа на клечка!

Из "Кама сутра": Позиция "Арбалет" - опъваш и после се изстрелваш.

В час по Български език децата изброяват думи с буквите от азбуката. Стигнали до " П ",учителката вижда,че само Иванчо вдига ръка и с притеснение го вдига. - Подсъзнание - казал той. - А ще обясниш ли какво означава?-попитала учителката. - Ако видите на улицата две жени, които ядат сладолед, като едната го ближе, а другата го смуче, как ще разберете коя е омъжена? Учителката отговорила смутено: - Омъжена сигурно е тази, която го смуче. - Не, госпожо. По халката на ръката й, а това което си мислите вие е подсъзнание.

По сред нощ Иванчо вика под прозореца на Марийка:
_Марийкееееее,Марийкеееее,ела трябваш ми като една истинска жена!
Марийка за да е по-привлекателна слезла с една копринена,уж небрежно разкопчана нощница и казала:
_еми твоя съм Иванчо!
А той й отвърнал:
_Абе ела ми земи топката че падна в женската тоалетна!

yasbg, колко такива теми си пуснал :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: май в секи раздел по една :lol: :lol: :lol:

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе