SandPrince
Registered
Значи реших да осъществя една отдавнашна моя мечта - да направя подобен сайт на google. е то няма да е точно същото с малко повече екстри ще е но както и да е. обаче опрях до един проблем - трябва ми форма за добавяне на линковете/сайтовете и търсачка която да търси в линковете. ето какво по точно ми трябва:
1. Форма за добавяне на линкове - трябва да представлява нещо такова:
но над полето URL трябва да има поле "Име на сайта" а полето Comments да се казва "Описание на сайта". другото което е трябва когато записа на сайта е успешен да пренасочва към главната страница на сайта, а ако не е успешно да пренасочва отново към същата страница за добавяне на линковете. а и записаните линкове не трябва да се показват в някаква отделна страница
2. Трябва ми търсачка която да търси в качените линкове. когато обаче открие резултата трябва да извежда резултатите както google - и горе пак да стои търсачката - най добре ще е ако е в нов прозорец.
Ами това е ! Предварително благодаря за помоща!
1. Форма за добавяне на линкове - трябва да представлява нещо такова:

но над полето URL трябва да има поле "Име на сайта" а полето Comments да се казва "Описание на сайта". другото което е трябва когато записа на сайта е успешен да пренасочва към главната страница на сайта, а ако не е успешно да пренасочва отново към същата страница за добавяне на линковете. а и записаните линкове не трябва да се показват в някаква отделна страница
2. Трябва ми търсачка която да търси в качените линкове. когато обаче открие резултата трябва да извежда резултатите както google - и горе пак да стои търсачката - най добре ще е ако е в нов прозорец.
Ами това е ! Предварително благодаря за помоща!