меню на сяка страница различен текст

k0kytak

Registered
Искам да ви попитам направих си сайта сичко окей но като отида на страницата за регистрация или в вход вместо в Header-а на меню-то да пише Регистрация или Вход то пише Новини това е в меню-то на самия сайт место да се сменя на сяка страница да пише различно то е едно и също и не знам как да го оправя моля помогнете.

Ето това ми е кода за самото меню

Код:
<table width="600" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td width="100%" background="images/headps.gif" height="79">
<div class="st1">Новини</div>

Този код е в index.php и сам направил страниците да се отварят ето така http://localhost/index.php?l=register

Там където изкарваш менюто в страниците пише това:

Код:
<?php 
include('panel/menu.php');
?>

и си правиш страница menu.php в нея слагаш кода за менюто; в страницата, къдото искаш линкове в менюто да са различни от другите слагаш това така:
Код:
<?php 
include('panel/menu[b]1[/b].php'); 
?>

и правиш още една страница menu1.php

Батка нещо немога те разберем правим папка panel после права menu.php вътре кво се слага несе знае ебаси... поне пример да беше дал..

Ето по горе сам дал кода не може ли да направиш това с меню-то ти го правиш аз ти давам +1 и 2 мата сме доволни. :)

как по-просто да ти го обесня в файла menu.php Слагаш кода на менюто, в menu1.php слагаш кода на менюто както искаш да бъде в страницата за регистрация... не може всико на готово...

Да ма неме разбираш на мене целия дизайн ми се генерира от index.php и страниците ми се отварят index.php?l=register и така с тоя код май няма как да стане... защото като сложа
Код:
<?php
include('panel/menu.php');
?>
ще генерира само 1 текст и само той ще се върти надявам се да си ме разбрал то няма да има разлика дали сам слагал твойте кодове или не....

Горе