мнение за едно дизайнче!!!

SandPrince

Registered
такаааааам сигурно помните тази тема

еми затрих предишния щото не ме кефи вече и почнах нов проект.
още не съм го показал на баща ми, но се надявам да го хареса.

искам и на вас да го покажа. ето го

geedesign_v2.jpg

кажете какво мислите за него.
какво да оправям и прочие...

На мене лично много ми харесва. :?: Юветовете си пасват идеално абе..като цяло добра работа. :?: Но нека и другите да си дадат мнението! :)

Не съм запознат с дейността на фирмата и сайта й, но има ли смисъл от регистрация такъв сайт и от форум?

Galli каза:
Не съм запознат с дейността на фирмата и сайта й, но има ли смисъл от регистрация такъв сайт и от форум?

ми и преди си ги имаше , няма смисъл да ги махам сега.
иначе става дума за интериорен дизайн, дърворезба и прочие...

Galli каза:
И аз съм на мнение, че на такъв сайт не подхожда форма за регистрация :?

не ми харесва това, че на една елипса са темите от форума и последните добавени статии - сега се разделят от линийка надолу а сякаш ще е по-добре да са две елипсите без тая линиика

Харесва ми, но както казва оxter не ми харесва, че хеадъра излиза навън все пак нали се дълбае върху дървото. Всичко останало ми харесва добра работа :wink:

lays каза:
Харесва ми, но както казва оxter не ми харесва, че хеадъра излиза навън все пак нали се дълбае върху дървото. Всичко останало ми харесва добра работа :wink:
За хеадъра и аз съм съгласен иначе е готино
Между другото и аз съм така като направя нещо и след 2 дена вече не ми харесва

по малко сенки и бевел & ембос
флоралите в логото са ужастни според мен а и не само там

SandPrince, ето това ми харесва:
http://fc02.deviantart.com/fs22/f/2007/357/f/e/design_interior_by_sandprince.jpg
Мисля, че ако го доразвиеш ще набараш перфектния изглед на сайта. Този сайт има нужда от мазнотии, сложи swirls абсолютно на всякъде. Смело ги слагай, но да са в подходящи цветове. Цветовете са най-важните в един сайт. Прави ми впечатление, че фона на "Последни теми в форума" е в малко странен цвят. Не се вързва, а и рамката на слоя е прекалено ярка. Можеш лекинко да я заправиш подобна на основния фон с 2-3 тона по-тъмна.
Продължавай в същия дух!

Back
Горе