мнение и препоръки

долу в левия ъгъл четките които си ползувал не се връзват никак.Едната я махни и по-скоро техническата

Ахъмз - File > New. Четките не се вързват наистина. Този градиент на фон не върви. Фуутъра ти се набива повече на очи отколкото навигацията. Използвай за фуутъра/навигацията шрифтове като Verdana/Tahoma/Arial на None. Слушалките са толкова сръчкани, че нямат почти никакво място да "дишат". Рамката им е отвратителна. Текста над навигацията е no comment. Довършвай си дизайните...

На мен ми харесва само фона ако може нещо да го направиш защото gradient не ми изглежда сполучливият вариант.

PoDMaTRiX освен File> New нищо друго невиждам вместо да му кажеш че не е лошо нещо да промени да стане по-яко ти file>new да му отепеш кефа за 2 секунди :roll: .

За мен File>New не е препоръка.

А аз да съм казал само File > New? Дадох и малко препоръки. По твоята логита дори и да е зле трябва да се хвали. Ми извинявай ма при положение че нещо не става или не е чак толкова добре какъв е смисълът да се хвали? По-добре да се разочарова човека и да се поучи от грешките си, отколкото да се заблуждава, че дизайна му е добър.

Back
Горе