мнение

Status
Not open for further replies.

web_omar

Registered
mynewstyle.jpg

v2
mynewstyle2.jpg

Лого - Добър шрифт, но това "www.alpinelpin.com" не му е много мястото там.
Меню - Какво подяволите трябва да е това? Тази панделка нещо не си я докаръл.
Хеадър - Сивото дразни... също и изображението от stockphoto не е най-добрия вариант, който можеше да сложиш. Това избледнялото, незнам от къде ти дойде на ума, но е добро, въпреки че не мисля че там му е мястото. "New Home For You"^44?!? Едно е достатъчно.
Контейнер - Боксовете са най-ужасното нещо, което съм виждал...

Заключение: Има хляб в теб, но дизайните, който виждам, че публикуваш тук, са недовършени. Има идея в тях, но изпълнението ти куца. Погледни малко професионални темплейти или CSS галерии (inspiration galleries), надявам се ще те вдъхновят.

Успех!

skatebord said:
Лого - Добър шрифт, но това "www.alpinelpin.com" не му е много мястото там.
Меню - Какво подяволите трябва да е това? Тази панделка нещо не си я докаръл.
Хеадър - Сивото дразни... също и изображението от stockphoto не е най-добрия вариант, който можеше да сложиш. Това избледнялото, незнам от къде ти дойде на ума, но е добро, въпреки че не мисля че там му е мястото. "New Home For You"^44?!? Едно е достатъчно.
Контейнер - Боксовете са най-ужасното нещо, което съм виждал...

Заключение: Има хляб в теб, но дизайните, който виждам, че публикуваш тук, са недовършени. Има идея в тях, но изпълнението ти куца. Погледни малко професионални темплейти или CSS галерии (inspiration galleries), надявам се ще те вдъхновят.

Успех!

Много ти благодария ще послушам твоите съвети

Много ми е познат този дизайн, я кажи откъде е че да не си правя труда да търся :twisted:

FeelTheFear said:
Много ми е познат този дизайн, я кажи откъде е че да не си правя труда да търся :twisted:

Айде стига де.Може и да креде (незнам дали краде изобщо), ама ти и толкова не правиш, така че си затваряй устата!

Като цяло много ми допада.
Само тези панделки не ми се врзват воубщте и мисля, че ще е по-добре на бял фон!

3o6k0 said:
FeelTheFear said:

Айде стига де.Може и да креде (незнам дали краде изобщо), ама ти и толкова не правиш, така че си затваряй устата!

Много Повече от теб правя !

Status
Not open for further replies.

Back