много гаден проблем с форума

SandPrince

Registered
уф ... вече не знам какво да правя....
за пореден път имам проблем с форума. и тъй като сайта е напълно интегриран с форума и сайта се бъгва....
вижте каква грешка ми вади
http://www.impact-bg.net/index.php

Fatal error: Cannot redeclare session_begin() (previously declared in /home/impactbg/public_html/forum/includes/sessions.php:27) in /home/impactbg/public_html/forum/includes/functions.php on line 27

от какво може да е и акк ще се оправи.
мислихме че е от някой мод но не е.

Ами изтеглете си нов форум от phpbb.com и заменете тези два файла includes/sessions.php и includes/functions.php

miro_94 каза:
Ами изтеглете си нов форум от phpbb.com и заменете тези два файла includes/sessions.php и includes/functions.php
Миро, Миро... Не си ли виждал IMPACT-BG.NET? Ако смени тези 2 файла пада и сайта... Не си ли виждал, че първо са интегрирани, а второ регистариите са вързани и изобщо целия сайт и форум са неразделни...

miro_94 каза:
изтеглих ги , качих ги , бъгна се пак че и повече и пак си сложих предишните файлове.

boby каза:
Миро, Миро... Не си ли виждал IMPACT-BG.NET? Ако смени тези 2 файла пада и сайта... Не си ли виждал, че първо са интегрирани, а второ регистариите са вързани и изобщо целия сайт и форум са неразделни...

така е. верно си е :wink:

идеи как да го оправя.

Back
Горе