мога ли да направя невидима таблица

morkov4o

Registered
здравейте имам едно мену , което обаче няма да стои добре в таблица :) искам да го сложа обаче на точно определено място :) демек в табличка и въпроса ми е как да направя една таблица невидима :) сещам се за един вариант и той е бордер да е 0 а цвета на таблицата да е = на цвета на backgrounda :) ако някой се сеща за нещо по оригинално да пише :lol:

да но цвета и трябва да е сащия като цвета на backgrounda :) и да те питам нещо като имам една таблица и слагам border="0" style="border: 1px solid #cvqt "и така бордера става нали по мой вкус :) , но се чудя като имам позициониране на таблицата от рода на ... style="margin-top:15px" и къде да сложа стила на бордера :cry:

morkov4o каза:
да но цвета и трябва да е сащия като цвета на backgrounda :) и да те питам нещо като имам една таблица и слагам border="0" style="border: 1px solid #cvqt "и така бордера става нали по мой вкус :) , но се чудя като имам позициониране на таблицата от рода на ... style="margin-top:15px" и къде да сложа стила на бордера :cry:

style="border: 0px; margin-top:15px"
По този бордера става дебел 0 пиксела (следователно не се показва на екрана), а разстоянието от горе на таблицата е 15
пиксела. Ако искаш да задаваш още параметри, ги изреждаш, като ги разделяш с точка и запетая

пп
не задавай едновременно style="border: 0px; " и borer="0". Няма смисъл и само ще се объркваш.

morkov4o каза:
:) Ето как ще стане

Код:
<table  style="border: 1px solid #cvqt; marign-top: 15px">

Пробвай и кажи дали е станало ;)

Back
Горе